:? zdarec chlapi, potřebuji pomoc. Snažím se vytunit svoji 205ku, ale jaksi nejsem schopen najít na webu žádné stránky, kde by měli nějaký dobrý přední nárazník. Nepomůžete? Investuji do 7 tisíc., pokud možno s homologací.
Jepík píše:Co tím myslíš klasickej?Do forem přední nárazník originál 1500,-předmí spoiler pod nárazník originál GTI 1500,-,celej spoiler na zakázku 5000-6000,-
čauky. Zajímalo by mě, zatim informativně, jestli jsi schopen vytvořit přední, možná i zadní spojler na 205gti, r.v. 91. Zatim jsme nebyli schopni s kámošem nic sehnat...
Díky za odpověď.
chlapi todle se tu uz s jepikem resilo nekolikrat...udelame to jednoduse
jepiku ty mi posli vsechno info co jsi schopny udelat predelat atd a ja to hodim na web at se te kazdy nemusi ptat zvlast
kdyz si proctete ostatni topicy, tak se vsechno dozvite
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Jepík píše:Co tím myslíš klasickej?Do forem přední nárazník originál 1500,-předmí spoiler pod nárazník originál GTI 1500,-,celej spoiler na zakázku 5000-6000,-
čauky. Zajímalo by mě, zatim informativně, jestli jsi schopen vytvořit přední, možná i zadní spojler na 205gti, r.v. 91. Zatim jsme nebyli schopni s kámošem nic sehnat...
Díky za odpověď.
Jsem schopen vyrobit cokoliv,ale co mě štve že jen tlacháte o ničem a stejně si nikdy nic nenecháte vyrobyt.
Díky za odpověď.
Jsem schopen vyrobit cokoliv,ale co mě štve že jen tlacháte o ničem a stejně si nikdy nic nenecháte vyrobyt.
dobrá... Dám kámošovi kontakt, nebo mu řeknu, ať se tu zaloguje. Určitě o to stojí, mluvila jsem s nim.
Každopádně stát se může cokoli a já děkuju alespoň za snahu