Krádež mojí 205
Krádež mojí 205
Dnes v noci mi byl ukraden muj Mazlik....Ve Slaným u Kladna. Byl jsem na festivalu..V 23 hod. jsem u něj byl naposled a když sem přišel v pulnoci už tam nebyl....Přikládám jednu z posledních fotek...Jo a taky kdybyste ho někdo někde zahlídl třeba v nějakým bazaru napiště mi...nejlépe na mail. Předem díky..Tom!k
http://www.peugeot205club.com/soubory/P4220011_2.JPG
http://www.peugeot205club.com/soubory/P4220011_2.JPG
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
tak to nasere, mám oči na štopkách...
jinak si myslím že si jí někdo pořídil na svoje noty místo svojeho , protože jestli měl paštiku tak ta tvoje je dost good na výměnu...
jinak si myslím že si jí někdo pořídil na svoje noty místo svojeho , protože jestli měl paštiku tak ta tvoje je dost good na výměnu...
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
no nevim nevim...byl to punkový festival a byla tam hromada opilých lidí, tak si myslím že se chtěl spíš někdo svézt a doufám že pro projíždce někam Mazlika bezpečně zaparkoval a ted už jen čeká že ho někdo najde.. :) ...ale se spíš bojim, že si jí někdo vyčíhnul na díly nebo přestavbu, protože jsem se o svou 205 dobře staral a je v dobrém stavu...,ale to bych moc nerad... no ale budu vyčkávat dál, až mi páni policisti zavolají že mý autí našli..
O to horší pocit když jdeš na parkoviště a na místě kde stál Tvuj mazlik je prázdno....tento pocit jsem zažil letos už podruhý...poprvý mi ale Mazlika odtáhli protože jsem údajně parkoval na blokovým čištění :D a tedka podruhý podruhý sem si řikal, je bud je to nějakej vtip a někdo z kamarádů mi ho přeparkoval někam za roh....no vtip to nebyl...neska jedu s kamarádem objet okolí Slanýho a budu doufat že ho někde najdem...
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
tak to už je jedno jak daleko odjel,nám když ukradli auto tak se našlo po asi dvou týdnech opuštěné s vylomenou zátkou na nádrži aby mohli dolívat benál, ztratilo se taky v noci když byla ve městě velká rocková akce...Tomik píše:no...pokud se někdo chtěl opravdu jen odvézt a byl z daleka, pak nevim nevim kde se auto najde...ráno sem natankoval plnou nádrž, takže pokud se někdo chtěl projet, mohl dojet dost daleko....
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
nojo..jenže čím dál zloděj dojel, tim menší mám pravděpodobnost že ho najdu...pokud bude někde v okolí Kladna má mvětší šanci že ho objevím nebo někdo z mých známých, kterým sem dal všem vědet...ale pokud bude někde třeba v ostravě....a někdo pak šoupne do bazaru nebo cokoliv jinýho....nemám šanci..jedinej kdo by ho mohl najít sou poli cajti při nějaký náhodě, nebo kdyby bylo použitý při trestným činu...ale ty maj jiný starosti než jezdit a hledat moje auto...
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Ono svozu roli hrají i obyčejní lidé kteří dají avízo policii, tak se našlo naše..Nějaká paní zavolala na policii že u jejího domu stojí už dva dny auto a nikdo se k němu nezná...Já už jsem taky jednou volal když na našem parkáči stál 3 měsíce na jednom místě vytuněnej favorit...Do bazaru to asi nikdo nedá, bylo by s tím hodně práce za málo peněz a ještě by to pro ty dotyčné nebezpečné...to už radši rozřežou a odvezou do šrotu... :?
Víc věřím tomu že už je někde odstavené na parkáči někde na sídlišti nebo supermarketu...Policie ti ho hledat nebude, s tím nepočítej že by jezdili po okolí a hledali 205ku, jen to budou mít v nějakých registrech pro kontrolu podezřelých aut...
Víc věřím tomu že už je někde odstavené na parkáči někde na sídlišti nebo supermarketu...Policie ti ho hledat nebude, s tím nepočítej že by jezdili po okolí a hledali 205ku, jen to budou mít v nějakých registrech pro kontrolu podezřelých aut...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky koukam. Pribrzduju skoro u kazdyho bazaru v okoli Prahy, Podebrad, Mlady Boleslavi, Jicina,.. Pác v tomhle ohledu stebou soucitim, ja si ani neumim predstavit ze by mi nekdo ukrad auto.. Kdyz ho bude hledat celej klub tak to je skoro cela republika obsancovana :)Michal píše:Kdybych ho uviděl někde v Olomouci nebo okolí, tak dám určitě vědět.