takže koupim nějaký fáro, pošteluju ruční brzdu, nahodim zímáky a pod ně pořádný podlože .... prostě rally winter :lol:
tak nějak se na tuto zimu těším , ale jen z tohoto důvodu, jinak bych ji nejradši přeskočil...
foto z lonska

no to asi těžkoHroche píše:hugo boss píše:tak co kluci , jak se těšíte na zimu? Podotýkám že letos si kupuji nějakou spešl 205ku na zimní radovánky, kdo zná cestu ke mě domů je mu jasný že na blbnutí :)
takže koupim nějaký fáro, pošteluju ruční brzdu, nahodim zímáky a pod ně pořádný podlože .... prostě rally winter :lol:
tak nějak se na tuto zimu těším , ale jen z tohoto důvodu, jinak bych ji nejradši přeskočil...
tak to zase zničíš jedno gtíčko který by někomu jinýmu posloužilo co?

jj přesně tak , lonskou zimu jsem měl plechy... ale letos už snad hliníky...Bohouš 205 GTI píše:HUGO - dobrej sněhovej pluh......na takovýhle podmínky mám jedno super auto![]()
Hasis - spíš bych řekl, že to jsou plechy s poklicema.........

Hugo tím narážím na to gtéíčko co jsi měl na ten kroshugo boss píše:Hroche píše:no to asi těžkohugo boss píše:tak co kluci , jak se těšíte na zimu? Podotýkám že letos si kupuji nějakou spešl 205ku na zimní radovánky, kdo zná cestu ke mě domů je mu jasný že na blbnutí :)
tak to zase zničíš jedno gtíčko který by někomu jinýmu posloužilo co?.... myslím si že spoustu autům jsem právě ten život vrátil, aby si ho další ještě mohli užívat

hmmmm tak to bylo tak dobitý a sprzněný auto že 50tis na opravu by nestačilo... to auto by už moc radosti neudělaloHroche píše:hugo boss píše:Hugo tím narážím na to gtéíčko co jsi měl na ten krosHroche píše: no to asi těžko.... myslím si že spoustu autům jsem právě ten život vrátil, aby si ho další ještě mohli užívat