Koupě 205, spěchá, prosím o radu
Koupě 205, spěchá, prosím o radu
Tak se ohlížím po nějakým nový přibližovadle a narazil sem na GTI. Dneska sem ho byl zkouknout a je absolutně bez rezu, pěknej zachovalej lak. Motor chytnul ihned, žádnej kouř z výfuku nešel, motor neklepe, jediná závada co na něm je, je že při zatáčení cvaká poloosa, nejspíš kloub. Auto bylo bouraná,ale plechy pěkně na sebe pasujou, není to poznat. Akorát je malinko odlišnej odstín barvy. Nad zadním bočním oknem ve žlábku je tak 15cm prasklina,asi jak se to rovnalo. Chtěj za to 23000,- ,což se mi zdá na gtí celkem málo. Interiér je zachovalej, akorát není v kůzi . Jinak je to 1,9GTI, 75kw, 120000 najeto, rok výroby 1990, je to na 14". Odkaz zde http://www.sauto.cz/client_detail.php?f ... 62&&pg_p=3. Zítra ho pojedu nejspíš projet, dám si pozor jestli při brždění netáhne na stranu, jak jde řízení a rychlosti. Na co jinýho si mám dát ještě pozor?
- Vertex
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No hele, nevypadá to zle. Jestli má najeto jen cca 120 tis, tak je to taky v pohodě. Motor je čistej, prasklinku neřeš, to není nějakým rovnáním, jsou tam naprosto normální. Podle tabulek to při 120 žere cca 8,4 litrů???? Myslím. Ale je to GTI a tam prostě spotřebu moc řešit nemůžeš, protože je to žrout. Já měl zatím v háji váhu vzduchu a jezdil jsem za 10 na 100. Mrkni na rady na stránky 205clubu. Koukni hlavně na zadní nápravu, kotouče, bylo by super, kdybys viděl podvozek. V interiéru koukni jestli nejsou špinavý čísla stavu najetejch km - to by mohlo znamenat, že je někdo přetáčel a ubíral. :? :?
Jestli to pojedeš projet, tak tomu prostě musíš dát pořádnej kouř. Je to přece jenom GTI, tak na to mysli. Jestli je něco s motorem, poznáš to nejlíp při max otáčkách. Lupni tam za dva a toč to až do omezovače cca 7500 otáček, cca 120 km/h
A pak poděkuj Bohoušovi, protože tohle všechno si pamatuju od něho :) :)
Jestli to pojedeš projet, tak tomu prostě musíš dát pořádnej kouř. Je to přece jenom GTI, tak na to mysli. Jestli je něco s motorem, poznáš to nejlíp při max otáčkách. Lupni tam za dva a toč to až do omezovače cca 7500 otáček, cca 120 km/h
A pak poděkuj Bohoušovi, protože tohle všechno si pamatuju od něho :) :)
Peugeot 205 - jízda mého života
Hele když už kupuješ GTi 1,9 tak si kup určitě tu verzi co má 88kw nebo ještě tu silnější a ne co má 75kw!A rovnou kup novej model,zas tak velkej cenovej rozdíl tam není,ale musíš počítat s prvopočátečníma většíma investicema.Jinak se koukni na hlavní stranu ty rady na začátku jsou hodně dobrý.
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Vypadá celkem slušně, ale z fotek toho člověk moc nepozná.........každopádně těm najetým kilometrům bych já vůbec nevěřil, celkem dobře vím jak to chodí. No až to nastartuješ tak to fakt vohul a dívej se jak se ti kouří od prdele a taky poslouchej jinak krásný zvuk lva! 8) Jo a taky by bylo dobrý kdyby ti to zvedli a mrknul si se na podvozek. Možná bych se , ale poohlídl po té silnější verzi je fakt že ta cena už není nikterak rozdílná.
- Bohouš 205 GTI
- Aktivní uživatel