Mam Peugeot 205, 1.8 GLD, r.v. 1986 - nafta.
Uz nekolikrat nam prasklo spojkove lanko, takze se chci zeptat na vase zkusenosti s timto vozem. Spojka jde podle me dost z tuha, kdyz chci zaradit, musim pritlacit pedal az na podlahu, nejhorsi je to se zpateckou :bojim Po zarazeni rychlosti spojka zacne zabirat priblizne v polovine polohy pedalu. Chtel jsem jeste vice dotahnout lanko, aby spojka zabirala vyse, ale nez jsem to stihl vubec udelal, tak lanko prasklo vcera zase
Koukal jsem na ten mechanismus a jevi se to tak, ze ikdybych to dotahl vice, tak to bude asi zbytecne, protoze ten mechanismus by to stejne dale nepustil. Auto nam dal otec na dojeti a pred tim mel jiz nekolik techto aut, jen s benzinovymi motory a spojka sla oproti tomuto dieslovemu motoru udajne o mnoho lepe seslapovat a vubec... Take nikdy neprasklo lanko... Otec jiz to mel rozebrane, ale nejevilo se mu, ze by tam neco bylo tak jak by nemelo a vymenil jen nejake lozisko.
Dekuji za vase rady panove...
Jinak shanim levy predni blatnik, blinkr a vynechava jeden valec, udajne to je to strikackou, tak kdyby nekdo mel, budu rad
Mejte se!