Předběžně poptávám naftový čerpadlo. Jelikož jsem zjistil, že mi z jeho pravé strany někudy utíká nafta. Zítra s tím pojedu do servisu, ale radši se už předběžně ptám, jestli by někdo nějaký plně funkční a v pořádku měl...
Naposledy upravil(a) Phate dne 26 úno 2010 13:13, celkem upraveno 1 x.
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
ex.Peugeot 205 1,8D -ale v opatrovnictví
ex.205 1,8D utopeno
ex.205GTI diesel- prodáno
ex.505 2,0karb s náhonem na tu správnou nápravu-nabouráno a prodáno
Tak změna. Zatím to vypadá pouze na problém se STOP ventilem. Má někdo? Nevím jestli se to tak opravdu jmenuje, je to prostě takovej ventil s kusem zelenýho plastu na vrchu čerpadla s gumovou krytkou...
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
Phate píše:Tak změna. Zatím to vypadá pouze na problém se STOP ventilem. Má někdo? Nevím jestli se to tak opravdu jmenuje, je to prostě takovej ventil s kusem zelenýho plastu na vrchu čerpadla s gumovou krytkou...
jo mám, ale ten je na zastavení běhu motoru o výkendu se po něm v dílně mohu mrknout
ex.205 1,8D utopeno
ex.205 1,8D utopeno
Muzu ti nabidnout cely cerpadlo-super,dam priklad za300,- nasty95@seznam.cz odkaz nasty205mam jen proto,ze se mi nedarilo prihlasit na forum-napis adresu a jede hned za ty prachy myslim ze dobra nabidka.
Vyfotit to bohuzel nemuzu. Kdyz na to cerpadlo koukas shora, tak je to uplne v pravo pod takovou gumovou sundavaci krytkou. Trci to primo vzhuru a ta krytka ja na kabliku, kterej je k tomu veden ze strany. A kdyz tu krytku sundas, tak je tam kus zelenyho plastu. Snad to z toho pochopite...
Phate píše:Vyfotit to bohuzel nemuzu. Kdyz na to cerpadlo koukas shora, tak je to uplne v pravo pod takovou gumovou sundavaci krytkou. Trci to primo vzhuru a ta krytka ja na kabliku, kterej je k tomu veden ze strany. A kdyz tu krytku sundas, tak je tam kus zelenyho plastu. Snad to z toho pochopite...
mno ne káblík vede jediěn na stop ventil a ten je na rozdělovací hlavě
ex.205 1,8D utopeno
ex.205 1,8D utopeno
ex.205 1,8D utopeno