Ano je to pokračování k váší otázce proč je na prodej to hezké autíčko, které tolik MILUJI!!! Bohužel nastala chvíle, kterou jsem si nikdy nepřál. Bohužel nastala a je ke mě velmi krutá! Rozhodnutí bylo jasné auto musí už doopravdy z domu (zní mi to v uších ještě teď). Je fakt, že už ho prodávám déle jenže to jsem to nemyslel tolik vážně a doufal jsem že se nikdo neozve.......byla to jen taková zástěrka. Škoda jen, že nevydržela tak dlouho a já potřebuji prostě civilní vůz který odveze rodinu a já nemám dostatek peněz na to abych živil dvě auta nebo ještě kupoval další! Je to smutný, ale jinak to nejde. Snad se jednou zase poštěstí a já budu opět hrdým majitelem 205 GTI

Každopádně mám dotaz na admina a to je jestli teda nechá pugeotka ve členench a akorát změní informace o majiteli, které potom dodatečně dodám a samozřejmě ho seznámým s klubovým děním a vysvětlím, že je to ten best of club co jsem kdy poznal. A já bych byl rád kdybych mohl být stálým členem alespoň ve foŕu a navštěvoval bych vás, pokud budete souhlasit

. Taky bych potřeboval změnit fotku admine, tak díky (pošlu ti jí e-mailem). Děkuji všem za pochopení a 205-kám ZDAR