Hanča píše:Vtipálku :D No jak svojí fotku?? Vždyť tady máte fotky aut, ne?? 8) A jakou fotku by sis představoval, abys věděl, jak mi příroda obdarovala :P
No tak PC 205 by se mi tam snad vešlo
muzu zaridit tricka hrnicky pucliky tangace asi taky, jeste nvm ceny, ale nemelo by to byt nijak hrozny a ksiltovky nvm z tech se to asi bude loupat a nvm jak by to udelaly na kulaty podklad
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Hanze si nevsimej, on totiz celej zivot lituje ze se nenarodil jako holka :lol: :lol: :lol: :D :D A ted ti zavidi :lol: :lol: :D :D
[vtip]
No tak to by mě zajímalo co závidí??? :P
No zaprve ze si holka (slečna) :D a za druhy ze kdyz nosis ty Tecka, tak to je normalni, kdezto kdyz si ty Tecka vezme on, tak se mu vsichni smejou... :lol: :lol:
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele
Marcell píše:
Hanze si nevsimej, on totiz celej zivot lituje ze se nenarodil jako holka :lol: :lol: :lol: :D :D A ted ti zavidi :lol: :lol: :D :D
[vtip]
No zaprve ze si holka (slečna) :D a za druhy ze kdyz nosis ty Tecka, tak to je normalni, kdezto kdyz si ty Tecka vezme on, tak se mu vsichni smejou... :lol: :lol:
No tak to bych radši byla chlap a nosila trenky :D
Hanča píše:
No tak to bych radši byla chlap a nosila trenky :D
No z hlediska pohodli to je asi lepsi no :D Ale to Hanzoj nevysvetlis :lol: :lol: :D
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele
baba bych nechtel byt za nic na svete. mam rad spinu od oleje nesnasim uklizeni rano si staci umyt hubu a nesnasim litani po nakupech (: pokud to teda nejsou dily na auto (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.