Nazor zkusenejsich-nejlepe automechanici apod. Opel tigra

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Nazor zkusenejsich-nejlepe automechanici apod. Opel tigra

Příspěvek od p!nk p!ggy »

ahoj lidi..tak..sice se jedna o trochu HODNE predbeznou vec,ale zacal jsem uvazovat o tom,ze zacnu HODNE setrit a ze bych si o prazdninach (v lete) poridil jine auto.Auticko,ktere se mi hodne libi je Opel tigra.ovsem jak je znamo,autum zrovna 2x nerozumim..a proto zadam o radu zkusenejsich,nejlepe automechanici apod. Jaky nazor mate na Opel tigra??celkovy nazor,jak je to auto spolehlive,kolik za nej dat,jak na tom byvaji motory,jak ta auta jsou poruchova,apod. Proste vsechno mozny. a zaroven,jestli by byl nekdo ochotny (kdo tomu rozumi) jet se pripadne na takove auto podivat a zkouknout ho atd..jedna se mi o to,ze jsem bohuzel uz spatne poridil peugeota a stalo me HODNE penez abych ho dal do kupy..proto bych se nechtel takhle napalit znovu a opet koupit auto a narvat do nej 2x tak vic.. mockrat dekuju..
(popripadne jake jine auto byste doporucili zhruba ve stejne cenove relaci- 40 az 60 tisic KC..doufam ze to nasetrim a ze to vyjde..)

jeste jednou mockrat dekuju za vsechny rady a pomoc..
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
frost

Příspěvek od frost »

pinki to je auto pre zeny a je dost neprakticke a moc sa mi nepaci :) pokukaj napriklad po honde civic, ta je v pohode - proste japonec ;)
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

takze motorove, podvozkove i karoserarsky je na hovno. Jestli si ho koupis tak pocitej s tim ze do nej narves 3x tolik co do krysota
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Hasis
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

presne tak, je to auto pro zeny a kdyz si tam das nebo budes mi tvrdsi podvozek, tak s ebudes hlavou v zadu triskat o strop..mozna i ve predu :wink:
VTS powa
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

za ty peníze běž radši do něčeho jiného...třeba 306 nebo nějakého citróna, honda civic taky dobrý..chce to důkladně vybírat a zvážit pro a proti, nestačí jen si říct tak třeba tohle...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Marcell
Prudič
Prudič
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcell »

renm píše:za ty peníze běž radši do něčeho jiného...třeba 306 nebo nějakého citróna, honda civic taky dobrý..chce to důkladně vybírat a zvážit pro a proti, nestačí jen si říct tak třeba tohle...
306ku za 60tis bys mel hodne v poho :wink: :wink:
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

musí si uvědomit že když koupí tigru za 50.000 tak to nebude zrovna ve stavu kde by do ni nemusel pár let nic investovat, jak se vyskytnou problémy tak zapláče víc jak nad 205kou, díly na 205 jsou přece jen levnější jelikož je to hodně rozšířené auto..
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
navalone
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od navalone »

s oplama nejhorsi zkusenosti prosli nasi rodinou ASTRA,Corsa,vectra a musim rict ze ani jedno nevydrzelo skoro nic v porovnani s jinymi levnejsimy auty muj nazor je OPELA NIKDY!!!!ale je to jen muj nazor :D
Co nemuzes udelat dnes odloz na zitrek:)
frost

Příspěvek od frost »

podla mna hondou alebo nejakym inym japoncom nic nepokazis...
makovice
Site Admin
Site Admin
tel.:: 777243997
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od makovice »

No nehlede na to jaky to auto je ci neni (mezi nama souhlasim s vetsinou nahore) je uz DEMAGOGIE sama o sobe sehnat auto okolo 50tis a doufat ze do nej nebudes cpat prachy ... pokud by se ti to NAHODOU povedlo jses ditetem stesteny a nepokousej to dalsi koupi :)

:D:D:D:D:D:D:D
====================================

Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
Linkisek
205club je můj domov
205club je můj domov
tel.:: 0

Příspěvek od Linkisek »

P!nku ... pamatuj si OPEL a FORD nebrat :x ... upřímně si myslím že francouzem v dieselu nebo japoncem v benzínu nic nepokazíš :wink:
vincent
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od vincent »

japonec fajn,ale jak tady rikate civika jo to ma taky kazda buzna :lol: ,opel tigra to je hnus auto.kdyz uz opela tak omegu v kombasu 2.5L TDI sestivalec,ale motor co do toho vyrabel bavorak :wink:
frost

Příspěvek od frost »

Linkisek píše:P!nku ... pamatuj si OPEL a FORD nebrat :x ... upřímně si myslím že francouzem v dieselu nebo japoncem v benzínu nic nepokazíš :wink:
linkisku s tym oplom ako tak suhlasim - podobne neqalitne ako treba peugeot, ale ford? si ma normalne rozosmial :D
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

ford je taky na hovno, ale samozrejme na kazdy znacce je neco
a ne nadarmo se rika umi to jak mechanici od forda (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
frost

Příspěvek od frost »

som este nepocul ze by niekto zo znamych kto ma forda menil tesnenie pod hlavou, napravy alebo riesil elektriku...fordy OK
Odpovědět