Nazor zkusenejsich-nejlepe automechanici apod. Opel tigra
- p!nk p!ggy
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nazor zkusenejsich-nejlepe automechanici apod. Opel tigra
ahoj lidi..tak..sice se jedna o trochu HODNE predbeznou vec,ale zacal jsem uvazovat o tom,ze zacnu HODNE setrit a ze bych si o prazdninach (v lete) poridil jine auto.Auticko,ktere se mi hodne libi je Opel tigra.ovsem jak je znamo,autum zrovna 2x nerozumim..a proto zadam o radu zkusenejsich,nejlepe automechanici apod. Jaky nazor mate na Opel tigra??celkovy nazor,jak je to auto spolehlive,kolik za nej dat,jak na tom byvaji motory,jak ta auta jsou poruchova,apod. Proste vsechno mozny. a zaroven,jestli by byl nekdo ochotny (kdo tomu rozumi) jet se pripadne na takove auto podivat a zkouknout ho atd..jedna se mi o to,ze jsem bohuzel uz spatne poridil peugeota a stalo me HODNE penez abych ho dal do kupy..proto bych se nechtel takhle napalit znovu a opet koupit auto a narvat do nej 2x tak vic.. mockrat dekuju..
(popripadne jake jine auto byste doporucili zhruba ve stejne cenove relaci- 40 az 60 tisic KC..doufam ze to nasetrim a ze to vyjde..)
jeste jednou mockrat dekuju za vsechny rady a pomoc..
(popripadne jake jine auto byste doporucili zhruba ve stejne cenove relaci- 40 az 60 tisic KC..doufam ze to nasetrim a ze to vyjde..)
jeste jednou mockrat dekuju za vsechny rady a pomoc..
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
Opel Astra F
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
306ku za 60tis bys mel hodne v pohorenm píše:za ty peníze běž radši do něčeho jiného...třeba 306 nebo nějakého citróna, honda civic taky dobrý..chce to důkladně vybírat a zvážit pro a proti, nestačí jen si říct tak třeba tohle...
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
musí si uvědomit že když koupí tigru za 50.000 tak to nebude zrovna ve stavu kde by do ni nemusel pár let nic investovat, jak se vyskytnou problémy tak zapláče víc jak nad 205kou, díly na 205 jsou přece jen levnější jelikož je to hodně rozšířené auto..
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- makovice
- Site Admin
- tel.:: 777243997
- Kontaktovat uživatele:
No nehlede na to jaky to auto je ci neni (mezi nama souhlasim s vetsinou nahore) je uz DEMAGOGIE sama o sobe sehnat auto okolo 50tis a doufat ze do nej nebudes cpat prachy ... pokud by se ti to NAHODOU povedlo jses ditetem stesteny a nepokousej to dalsi koupi :)
:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D
====================================
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu