Dotaz na ohledne elektriky

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
dred16
Uživatel
Uživatel
Skutečné jméno: Honza
Kontaktovat uživatele:

Dotaz na ohledne elektriky

Příspěvek od dred16 »

Zdravíško ;-) Chci se zeptat sli nekdo navíte jak přesne připojit motorovej svazek MI16 na puvodni elektriku GTI 2 řádek? Popřípade sli nekdo nemáte schéma 2 rádku komplet auta. Dík moc :)
Pug 205 GTI 1.9 jen 75 kW :-(
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Re: Dotaz na ohledne elektriky

Příspěvek od vinorak »

jo nedávno sem to dělal :m: z motorovýho svazku míčka jsou dva velký konektory (hnědej a černej) a jeden malej dvoudrátovej plus dvě relátka a pojiska. v z gti vyndej motorovej svazek s řídící jednotkou a měli by ti tam zbýt dva hnědý konektory. budeš muset jít po číslech drátů, skoro všechny jsou stejný, ale barvy jsou jinak :smich:

ale k tomu aby to běželo stačí v podstatě zapojit akorát tři dráty (Plus - drát 2 , mínus - žlutozelený a pak jenom drát k pastorku startéru.) zbytek tam je stejně jenom na čidla a spínače pro budíky, protože vše důležitý pro chod motoru jde rovnou do svazku co vede do řídící jednotky :up:
Přílohy
schema.doc
(21 KiB) Staženo 536 x
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
dred16
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dred16 »

vinorak píše:jo nedávno sem to dělal :m: z motorovýho svazku míčka jsou dva velký konektory (hnědej a černej) a jeden malej dvoudrátovej plus dvě relátka a pojiska. v z gti vyndej motorovej svazek s řídící jednotkou a měli by ti tam zbýt dva hnědý konektory. budeš muset jít po číslech drátů, skoro všechny jsou stejný, ale barvy jsou jinak :smich:

ale k tomu aby to běželo stačí v podstatě zapojit akorát tři dráty (Plus - drát 2 , mínus - žlutozelený a pak jenom drát k pastorku startéru.) zbytek tam je stejně jenom na čidla a spínače pro budíky, protože vše důležitý pro chod motoru jde rovnou do svazku co vede do řídící jednotky :up:
Bomba díky moc :) tohle jsem chtel slyšet a videt :)
dred16
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dred16 »

Tak bohužel to není ono. vypadá jako 3 řádek... jak když jsem odpojil 3 rádkový motorový svazek tak me zbylo na autej jeden 5 pinovej konektor kterej je umístenej u 2 relátek a tohle já potřebuju napojit na 3 řádkoveej motorovej svazek z kterýho čouhají 2 konektory černej a hnedej a a silovej kabel. Kdo mi dopomuže ke zdárnímu výsledku má u me flašku :-( za hodku sem hodím fotk tech káblů
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od vinorak »

tak ten míčkovej svazek je jasnej, to bylo stejný, ale s tim tvym jetronicem teda nevim, já to tahal do auta s motronicem...

http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=4792 zkus mu napsat, ale nevim jestli mu to už běží...
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
dred16
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dred16 »

tak dnes se to pokusím napáchat, ale uplne jinak :-D na motor natáhnu 2 řádek a zapojím pak ho u řj ustřihnu a napojím na 3 ř. ŽJ A dotahám si zbytek senzoru a čidel :)
Odpovědět