1. Vyhrivani zadniho okna funguje a nefunguje. Respektive po stisknuti tlacitka se to rozsviti asi na 5 sekund a pote opet vypne. Po zahejbani z pojistkou se to opet na malou chvilku rosviti a pote opet zhasne. Zkusil jsem v pojistkove skrini prostrikat kontaktole a zbrosit zkorodovany plisky na pojistce. Vysledek byl takovej , ze mi to asi den fungovalo jak ma a ted jsem opet na tom na cem jsem byl
![:( :(](./images/smilies/icon_frown.gif)
2. Nemam podsvicene topeni a ventilator...Netusim zda to u tohodle vozu nikdy bylo, ale myslim ze ano , nicmene jisty jsi nejsem... Pokud by nebylo mate nikdo nejaky navod jak tam podsvetleni dodelat ?...
3. Pristrojova deska , za boha jsem se nemohl dostat do pristrojove desky...dri to na nejakych packach ktere jdou ven , ale potom to narazi na zadrhel a zaboha nemuzu ten vrchni kryt sundat :/ ani si nejsem jisty zda to delam zpravne....
4. Nedavno prestal jit zadni sterac. Moturek vnem pumpuje , ale sterac nestira a upadne jako by k zemi. A je uplne volny , takze to asi bude ze zubu...Je oprava mozna nebo budu muset schanet celej komplet ?
5. Chladici kapalina...s prichodem zimy mi zacal pomerne dost mizet fridex , auto nikde netece , ale fridex znej minimalne po 14 dnech pul nadrzky zmizi
6. Vana v kufru , zacalo mi do kufru zatykat , tak jsem vyhodil deku a zkousel jsem to tam vyvarit , bohuzel neuspesne voda tam byla zas a uz ani nevim odkud se tam bere. Chtel bych se zeptat je nejaka univerzalni vana ? nebo jste si ji museli vyrobit vy na miru...
7. Folie na sklo...Chtel bych si dat na zadni sklo tmavou folii , jelikoz je do auta videt jak do vylohy. Je to jednoduchej tvar tak me napadlo ze bych si to mohl zkusit udelat sam. Poradte , kde ste koupili folii a postup....
1.9 D r.v. 1992 tridverak
Asi je par dotazu jiz existujicich tak za to se pripadne omlouvam......V ctvrtek se do toho chci dat a chci udelat velkou generalku tak drzte palce...
Hezky svatky..