Zaměstnání
- Max
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 733332171
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zaměstnání
nechci tu být hnusný či vyvolávat spor ale z tvým názoren nemůžu souhlasit. běž a vyzkoušej si to. já netvrdim a ani neříkám že lidi v kancelářích mají peníze zadarmo a za to že se flákaj. nebo konkrétně ty obdivuju tvou práci a musí být hodně zajímavá. ale nemluv o tom že manuelně pracující člověk si vydělá víc jak v kanceláři. a do toho kolik si vyděláš prací nepleť melouchy to nemůžeš. většina dělníků by z normální výplaty ani nevyžila a proto dělají melouchy.
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP.
PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není
PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno
PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D
PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno
PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
myslim ze puvodni myslenka vedla k tomu rozdilu, že človek ktery delá rukama na dílně nemuže jenom tak lehce utect od prace narozdil od clověka ktery uloži rozdělanou praci, vypne pocitac a ve 2 jde domu ... o tom kdo si kde kolik vydela je docela tezky se bavit protoze znam připady, kdy clovek dela v kanclu a ma min jak delnik (technik) nebo naopak ... hodně zaleží na konkrétní práci.
- Max
- Kontaktovat uživatele:
ano wome bude lepší to nechat být.
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
- Max
- Kontaktovat uživatele:
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
- antik
- 309kář
- Rok narození: 1974
- Skutečné jméno: ANTIK
- tel.:: 776712918
- Kontaktovat uživatele:
to franus:
omyl. čim více se dřeš fyzicky, tím méně vyděláváš.
Moje vlastní zkušenost..
omyl. čim více se dřeš fyzicky, tím méně vyděláváš.
Moje vlastní zkušenost..
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
je víc pohledů, druhů prací...WoMec píše:myslim ze puvodni myslenka vedla k tomu rozdilu, že človek ktery delá rukama na dílně nemuže jenom tak lehce utect od prace narozdil od clověka ktery uloži rozdělanou praci, vypne pocitac a ve 2 jde domu
člověk dělající něco ručně (ať už přímo tovar nebo i otrocké bouchání dat do PC) odejde ve 2 z práce domů a na druhý den ráno to tam najde tak jak to položil a na čem týden dělal a pokračuje dál, pak může být člověk kterej díky tomu že ve dvě odejde mezitím ztratí práci které se věnoval týden ať už kvůli prošvihlému termínu, nebo blbému telefonu a to už si sakra rozmyslíš jestli ten počítač ve dvě vypneš
to bychom mohli diskutovat donekonečna co je lepší nebo horší, všechno má své pro a proti, důležitý je si najít něco co tě baví a ne jen zůstat u blbého pindání jak je to v té mé práci na pi*u a že ten druhej se má líp...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- Max
- Kontaktovat uživatele:
já sem psal že v podstatě každá práce má svoje, to je bez debat. ale už vidim koho koli zvás co máte viší vzdělání jak budete bouchat to pc za 12500kč živit z toho rodinu a byt. moje připomínka byla na to že obyč dělník třeba já si vydělám víc než třeba účetní za normální pracovní dobu. a co se týče melouchů je pravda že si můžu vydělat klidně 60 000kč měsíčně ale taky si uvědomte za jakou cenu. žádný volný odpoledne ani víkend takže každý si to rozmyslí blbákovat po melouchách. promě třeba je důležitější být z rodinou doma než někde hákovat jak mezek. to je to co jsem myslel a ne že v kanceláři dělaj prdlajs. to bych asi byl vůl kdybych tohle tvrdil. tchýně dělala taky v kanceláři a ono 8 hodin čumět do papírů a počíteče neni žádná prdel a taky to člověka řádně unaví, takže vim zhruba jaký to je.
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
- antik
- 309kář
- Kontaktovat uživatele:
To Milhaus:
Na tom něco je.
Kdybych měl příležitost, tak bych rád dělal to co mě baví, ale realita je jiná,
nyní jsem se dostal na jiný úsek v práci, kde bych měl mít více peněz a vyšší platovou třídu, ale za cenu jedovatého smradu a nutnosti více přemýšlet. tedy méně fyzické práce a více psychické zručnosti.
Přesněji řečeno, něco poseru a je po ptákách
Doted jsem dřel stylem za hodně muziky málo peněz. Tam ale nebylo nic zvláštního co bych mohl posrat, aby to bolelo.
každá výhoda má svoje pro a proti .
Melouchy máme zakázaný a mimo firmu se sehnat jen tak nedá.
Snad se dát po stopách borce NIKOLAJE ŠUHAJE aby bylo více peněz
Na tom něco je.
Kdybych měl příležitost, tak bych rád dělal to co mě baví, ale realita je jiná,
nyní jsem se dostal na jiný úsek v práci, kde bych měl mít více peněz a vyšší platovou třídu, ale za cenu jedovatého smradu a nutnosti více přemýšlet. tedy méně fyzické práce a více psychické zručnosti.
Přesněji řečeno, něco poseru a je po ptákách
Doted jsem dřel stylem za hodně muziky málo peněz. Tam ale nebylo nic zvláštního co bych mohl posrat, aby to bolelo.
každá výhoda má svoje pro a proti .
Melouchy máme zakázaný a mimo firmu se sehnat jen tak nedá.
Snad se dát po stopách borce NIKOLAJE ŠUHAJE aby bylo více peněz
- MSCH205
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Roman
- tel.:: 732235260
- Kontaktovat uživatele:
Moc zajímavá debata.
Po škole, maturitě 2008 jsem hledal flek na tom čem jsem byl vyučen tedy seřizovač CNC, vůbec mě to nelákalo a sehnal jsem přes kamaráda, práci na konstrukci strojních součástí obecně. Práce v kanclu v pohodě, ale dost lidí z dílny (asi 95%) , nám říkalo, ýe se tam flákáme atd.... taky jsem si to vždy říkal z praxe co jsem procházel firmy, ale není to tak! Každá práce má svoje +a-. Seděl jsem si v teple to je pravda, ale tolik papírováního, tel. má defakto taky svoje -nus. Potom jsem přešel na montážní linku do hasičské firmy a můj pohled byl najednou z druhé strany dělník dívající se na pány ze shora jak něco vymýšlí . Zkušenost si myslím nejlepší co mě mohlo potkat, viděl jsem oba pohledy a když jsem slyšel ostatní, dělníky a jejich poznámky ve stylu proč ten kr...... to neudělal takhle, a tady má drobnou chybu, všichni jsou volov.. Tak člověk má 100chutí je posadit do oněch míst at si to zkusí, není to vůbec sranda!
Po 2letech jsem se vrátil k tomu v čem jsem vyučenej tedy CNC u soukromníka, což samo o sobě je celkem problém, protože na fušky vůbec není čas a navíc co se pokaz není vůbec dobrý a vše se těžce nese, tak jsem spokojen s prací za 1 , ale co se týče platů, tak se třeba stane, že 1,2 měs. jsem nedostal výplatu a, to kvůli tomu, že zákazníci, nechtějí platit, a vše se zdrží a to je nejhorší co může být V předchozím zaměstnání jsem měl odost menší mzdu, ale 15týho byla na účtě a já měl klid, ted musím řešit papíry atd, sám protože je to fakt nezkutečný co se může stát. Občas mě je smutno po 12500Kč za měs. , ale včas zaplacených . Ale je to jinej kraj jinej mrav. všechno je o přístupu, jak k práci, tak ke všemu
Po škole, maturitě 2008 jsem hledal flek na tom čem jsem byl vyučen tedy seřizovač CNC, vůbec mě to nelákalo a sehnal jsem přes kamaráda, práci na konstrukci strojních součástí obecně. Práce v kanclu v pohodě, ale dost lidí z dílny (asi 95%) , nám říkalo, ýe se tam flákáme atd.... taky jsem si to vždy říkal z praxe co jsem procházel firmy, ale není to tak! Každá práce má svoje +a-. Seděl jsem si v teple to je pravda, ale tolik papírováního, tel. má defakto taky svoje -nus. Potom jsem přešel na montážní linku do hasičské firmy a můj pohled byl najednou z druhé strany dělník dívající se na pány ze shora jak něco vymýšlí . Zkušenost si myslím nejlepší co mě mohlo potkat, viděl jsem oba pohledy a když jsem slyšel ostatní, dělníky a jejich poznámky ve stylu proč ten kr...... to neudělal takhle, a tady má drobnou chybu, všichni jsou volov.. Tak člověk má 100chutí je posadit do oněch míst at si to zkusí, není to vůbec sranda!
Po 2letech jsem se vrátil k tomu v čem jsem vyučenej tedy CNC u soukromníka, což samo o sobě je celkem problém, protože na fušky vůbec není čas a navíc co se pokaz není vůbec dobrý a vše se těžce nese, tak jsem spokojen s prací za 1 , ale co se týče platů, tak se třeba stane, že 1,2 měs. jsem nedostal výplatu a, to kvůli tomu, že zákazníci, nechtějí platit, a vše se zdrží a to je nejhorší co může být V předchozím zaměstnání jsem měl odost menší mzdu, ale 15týho byla na účtě a já měl klid, ted musím řešit papíry atd, sám protože je to fakt nezkutečný co se může stát. Občas mě je smutno po 12500Kč za měs. , ale včas zaplacených . Ale je to jinej kraj jinej mrav. všechno je o přístupu, jak k práci, tak ke všemu
Peugeot 205 Roland Garros cabrio Originální klasika na léto
Saab 9000 CS Dělník bez šneka
Saab 900 Talladega prostě Sob, zatím serie
Saab 9000 Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Saab 9000 CS Dělník bez šneka
Saab 900 Talladega prostě Sob, zatím serie
Saab 9000 Anniversary/aero Maptun Stage IV.
- Max
- Kontaktovat uživatele:
Romane až budeš mít rodinu tak by ti 12500nestačilo i když jsou včas na účtě a věř mi že to taky neni pravidlem že má dělník peníze včas.
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
- antik
- 309kář
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to si vzpomínám, makal jsem u firmy Kradl & Šidil sro a tam jsem musel prosit aby mi dali aspon litr protože mam nemocnýho kluka a pán velkomožný, majitel a lakota v jedné osobě se tak podival hodil mi na stul papír na podpis a litr . No cejtil se jako nevim co, ale ten litr byl z minulý vejplaty co jsem nedostal a tak moc dobře vim jaký to asi je když musíš bance říct, ano zaplatim penále, protože jsem včas nezaplatil, ano - nemám normálního zaměstnavatele , kterej mi neplatí. no a tedko jsem se nasral jen jsem si na to vzpoměl.
FUJ.
každej jistě ví o čem mluvim.
spousta z vás jistě ví jaký to je nemít na cestu do práce a na jídlo, jen kvuli tomu že máme bezvadnou práci s geniálním zaměstnavatelem, kterej je tak roztomilej a ochotnej že .. prostě platit tu za.r.nou vejplatu nebude.
dále bych se už vyjadřoval velice sprostě takže si to tu dobrovolně vypípám.
pííípípííípípípípíppí................
FUJ.
každej jistě ví o čem mluvim.
spousta z vás jistě ví jaký to je nemít na cestu do práce a na jídlo, jen kvuli tomu že máme bezvadnou práci s geniálním zaměstnavatelem, kterej je tak roztomilej a ochotnej že .. prostě platit tu za.r.nou vejplatu nebude.
dále bych se už vyjadřoval velice sprostě takže si to tu dobrovolně vypípám.
pííípípííípípípípíppí................
- Mitja
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ja delam sice v kanclu jako svem domovskem uzemi, ale spoustu casu travim ve vyrobe primo na strojich a nebo o patro nize v nasi laboratori. Jinak z terminu vyplat jsem stastny, bo jsem ani necekal ze kolem 5.-9. dne v mesici uz budou penize na uctu.
Jak rika Roman. Je lehke rict, ze vsichni vyse jsou kokoti a najit spoustu veci co se dalo udelat jinak... jenze uz nevidi, kolik prace je za tou spoustou veci, ktere se musely vyresit, vsechny do sebe zapadaji, zavisi na sobe a funguji vyborne.
A ty projekty... ono vas popozene to, ze na vas ceka vyroba, aby mohli vubec vyrabet. Ale to by nebylo jeste tak hrozne, to na cem delam ted se zacne pristi pondeli balit a v patek odjizdi do nasi pobocky v Číně.
Jak rika Roman. Je lehke rict, ze vsichni vyse jsou kokoti a najit spoustu veci co se dalo udelat jinak... jenze uz nevidi, kolik prace je za tou spoustou veci, ktere se musely vyresit, vsechny do sebe zapadaji, zavisi na sobe a funguji vyborne.
A ty projekty... ono vas popozene to, ze na vas ceka vyroba, aby mohli vubec vyrabet. Ale to by nebylo jeste tak hrozne, to na cem delam ted se zacne pristi pondeli balit a v patek odjizdi do nasi pobocky v Číně.
Naposledy upravil(a) Mitja dne 19 led 2011 17:25, celkem upraveno 1 x.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
- Stephen
- Moderátor
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Stepan
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
tak já kluci dělám v jedné firmě (někteří vědí),kde prodáváme auta.Já dělám řidiče.Máme odtahovku a na objednávku jezdil celou Evropu kam je potřeba pro auto.Jinak tu potom dělám ruční mytí aut a rychloservis (čepy,brzdy,náplně atd.)
Peugeot 309 GTi16 118kw
Peugeot 205 GTi Miami swap 2.0 16v
Peugeot 605 3.0 Gutmann Royal Look
Peugeot 406 2.2 16v
Citroen ZX 1.4i
Peugeot 205 GTi Miami swap 2.0 16v
Peugeot 605 3.0 Gutmann Royal Look
Peugeot 406 2.2 16v
Citroen ZX 1.4i
- Fuller
- Nováček
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Lukas
- tel.:: 723286583
- Kontaktovat uživatele:
Letos snad už konečně odmaturuju, holt to loni nevyšlo, jinak mám hodněletou praxi, jako Geodet,--> http://www.gbs.cz <-- dělal sem u Mc´Donaldu, v cestovce, kuchaře v hotelu a restauraci a teď dělám od září barmana v jednom pražskym klubu http://www.goxclub.cz tak pražáci, stavte se někdy na panáka
205xs 1.6, kW mě neznámé, dle TP 83kW 1988 :D
Škoda "Filcka" 1.3 MPi 50kW 1997
Škoda "Filcka" 1.3 MPi 50kW 1997