POMOC - Startér
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: Jakub
- Kontaktovat uživatele:
Re: POMOC - Startér
dneska jsem vymenil uhliky zitra to tam snad po praci nahazim a vyzkousim
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem tu, hodil jsem vse zpet a delo se tohle: zkusil sem auto trikrat po sobe nahodit, po tretim nahozeni jsem ho nechal bezet a zacala litat rucicka s teplotou oleje od 0 - 150, po chvilce vyletela na tech 150 a zustala tam, po vypnuti a dalsim startu to uz bylo ok, prejel jsem dal a kdyz se uto zahralo opet jsem zkousel cca 3 starty a vse v poradku, auti startuje tak to snad byly jen ty uhliky
no ale pak nastala jina vec zacala svitit baterka i za jizdy obcas problikly i svetla ze mely malo stavy, mam to pruisuzovat tomu ze sem auto asi 8krat startoval, nebo odchazi altik? projel jsem to pak aspon 10 kilaku, vic jsem nemoh uz jsem potreboval domu, kdyz jsem vjel do mesta tak pak na chviu prestala baterka svitit uplne, pak ale pri parkovani zacala zase lehce svitit, sotva viditelne
no ale pak nastala jina vec zacala svitit baterka i za jizdy obcas problikly i svetla ze mely malo stavy, mam to pruisuzovat tomu ze sem auto asi 8krat startoval, nebo odchazi altik? projel jsem to pak aspon 10 kilaku, vic jsem nemoh uz jsem potreboval domu, kdyz jsem vjel do mesta tak pak na chviu prestala baterka svitit uplne, pak ale pri parkovani zacala zase lehce svitit, sotva viditelne
můžou to být zoxidovaný kontakty na baterce a altíku
- Thyoridas
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- tel.:: 721384196
- Kontaktovat uživatele:
spis bych rekl, ze sa neco deje se svazkem, ve kterem su kontrolky oleje (teplota, tlak, kriticky tlak), kontrolka dobijeni, spousteni starteru, teplota motoru atd...
takze, je to tusim desetipinovy konektor, lezi na prevodovce nebo nekde pobliz ovladaci paky spojky, zkus ho rozdelat, vycistit, prostriknut kontaktolem, a uvidis, urcite to pomoze... :)
takze, je to tusim desetipinovy konektor, lezi na prevodovce nebo nekde pobliz ovladaci paky spojky, zkus ho rozdelat, vycistit, prostriknut kontaktolem, a uvidis, urcite to pomoze... :)
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)
tohle mě popravdě nenapadlo
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
toz je mozny ze sem s nim nejak posachoval kdyz sem vytahoval ten starter, prece jenom pristup je tam na piiii a vytahnout a odpojit se toho musi celkem dost... dikec za tip kluci, ted akorat zjistit kerej to je
- Thyoridas
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- tel.:: 721384196
- Kontaktovat uživatele:
zkus ho procistita zkontrolovat kabely ;)
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
- mad205rallye
- Aktivní uživatel
- tel.:: 0
Zajed za kouzelnikem na Olešnou ,ten ti to identifikuje behem pul hodiny.
peugeot 205 1,9 rallye
peugeot 306 rallye
RACING LIONS
peugeot 306 rallye
RACING LIONS
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
to sem mel v planu jak se vratim od mlade, ovsem dnesni udalosti cestou do hodonina byly nasledujici: po ceste do prace stale blikala kontrolka baterky, po praci jsem koukl do motoru a zjistil sem ze se odklepal kabl co vede ze starteru na altik, prisrouboval sem ho zpatky a vse bylo ok, no a jedu si takhle na hodonin, kdyz najendou v cejci zacalo neco piskat a 3 vteriny na to zdechl motor, zastavil sem zkusil ho nakopnout naskocil a zacal zaswe silene piskat, tak sem to vypnul, otevrel haupnu a vyvalil se dym... zadrenej alternator, takze asi prejmenuju nazev vlakna.... auto provazi nejaka smula posledni tejdny
- riderRLM
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Vlado
- tel.:: 918363947
- Bydliště: Lipt.Mikuláš(my birth place) , Bratislava(my today life)
- Kontaktovat uživatele:
s tím olejom robi to aj mne.. tlak ukazuje normalne ale teplota sa drzi na 150 uz pri otoceni klucika a ako sa olej zohrieva tak rucicka beha hore ako sialena... :-/ ked budem mat cas popozeram tie kontakty lebo ten starter sa mi tiez nepaci
Peugeot 307 1.6 HDi' 05
Peugeot 309 2.0 GTi Turbo' 90
Peugeot 309 1.9 SRD' 89/90
Suzuki GSX-R 1000 K3 '03
------------------------------
Peugeot 607 2.2 16v' 01 -predaná
Peugeot 309 1.9 GRD' 93, zlatúšik - prvá láska,predaná
Peugeot 405 2.0 Mi16' 93 - skončila na ND.. :-/