![Mr. Green :m:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![:smich: :smich:](./images/smilies/_icon_smich.gif)
Si mi pripomnel, ze ji musim namazatvinorak píše:jo přesně tak, někdy musíš zavzpomínat na začátkya trochu rozhoupat zadní nápravu aby nezatuhla
No tak teď ti ji pěkně rozhýbal a nastavil Max tak by jsi měl taky zase vyzkoušet a prozkoušet jivinorak píše:jo přesně tak, někdy musíš zavzpomínat na začátkya trochu rozhoupat zadní nápravu aby nezatuhla
Asi máš jiné zájmyHoj@n píše:a že já si tohohle tématu nikdy nevšiml, zajímavé
a jak ji zkoušíš? podle mě když sedneš dozadu tak leží výfuk na asfaltuČervený Tom píše:
No tak teď ti ji pěkně rozhýbal a nastavil Max tak by jsi měl taky zase vyzkoušet a prozkoušet ji![]()
![]()
![]()
Já už to udělal
![]()
Začíná skoro jaro už je čas
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak pověz a svěř seHoj@n píše:Stařešino, kdybys věděl, co já v autě dělám
No kdybych měl tvé měkké a unavené tlumiče tak by se ten výfuk možná přiblížil k asfaltu ale né u mého jako Chuck Norris tvrdého podvozkuMilhaus píše:a jak ji zkoušíš? podle mě když sedneš dozadu tak leží výfuk na asfaltuČervený Tom píše:
No tak teď ti ji pěkně rozhýbal a nastavil Max tak by jsi měl taky zase vyzkoušet a prozkoušet ji![]()
![]()
![]()
Já už to udělal
![]()
Začíná skoro jaro už je čas
![]()
![]()
![]()
![]()
Milhaus píše:my jsme jak pírka se slečnou předsedovou
No to je pravdaMilhaus píše:Tlumiče mám v pořádku na obou autech![]()
my jsme tam s hančou poletovali no...a když už nás to nebavilo, tak jsme šli do chatky vedle toma červenýho, ten nám dělal větrolam