Ahoj davam do kupy svuj kabrio a musel se koupit nove dveře .. podařilo se mi sehnat dveře z CTI s el. stahovánim je kopmletni motorky tlačitka a fukčni ale chtěl bych vědet co všechno je potřeba na zapojeni do auta ve kterem puvodně nebyly ..
je tam takovej to konektor je nutne sehnat asi i druhou čast ? na zapojeni do auta ?
Jarda S. píše:tenhle konektor hoď do kopru ke tp zdroj problémů, a napoj to napřímo
jo taky sem nad tim přemejšlel ale jen by mě zajimalo jak to mám zapojit když muj vuz el okinka puvodně neměl ... esi to vede přes pojistkovou skriň třeba jakou pojistku či relatko to potřebuje .. nebo prostě jak jen to nějak zapojeny :)
určitě tady je téma, ve kterym je to popsaný kde co je zapojený. ty okna sou napájený z pojistkovky z konektoru, kterej je nad čtvrtym relátkem z leva. má myslim 4 piny. a musíš do pojistkovky dát relé na poslední pozici a pak se ti v tom konektoru objeví + po otočení klíčku
mam moznost vytiahnut si kabelaz z 5dvierka a jak tak cumim na schemu asi to radsej spravim aj ked budem musiet prehadzovat motorček na 3dvierko...
Nemam problem pospajat kable z motorcekov do spinacov,napajkovat,spravit si nove koncovky ; ale z takejto schemy som blb
Dakujem ti za info
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=4501
Renault Megan Scenic 1.9 DT
Peugeot 205 1.1 rv96 3dvierko -žije v Senici
Peugeot 205 1.1 rv93 PEGY -padla v tom najlepsom
Škoda 105L rv1987 -už mŕtva