Ty, ja v takovem lehcim desti zapinam cyklovac a dobre.. a jestli myslis jen ten okamzit, kdyz te predjede nejake auto a obhodi ti celni sklo, tak to je pak holt smula, ja to zapinam a vypinam... a stejne casto prejizdi vice aut, tak se mi stejne vyplati to nechat chvilku zapnute.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Tak nove poznatky po zapojeni relatka - uz aj mne po zapnuti ostriekovaca stierace stieraju niekedy 2x niekedy3 a niekedy4x asi to na niecom zavysi mozno jak dlho drzim packu. Po vybrati relatka stierace nedojizdej a zastanu tam kde ich pustim a ked tam vratim ten skratovac (taky origo pliesok) tak sa vracaju do povodnej polohy ale zotru len raz
Z coho vypliva ze to relatko ovlada aj stieranie pre ostrekovac
Kamarát si robil ohrev sedadiel v klasických platňakoch tak že kúpil tie ohrievacie podložky na ohrievanie čo sa dajú kúpiť už skoro na každej benzínke a vložil ich pod čalúnenie sedadiel. Káble rozobral a napojil cez rezistory na na batériu(boli tam koncovky do zapaľovača). Jazdí s tým už rok a funguje to rovnako ako v nových autách.
Biela dymovnica 1.8 GRD, 320 000Km. R.I.P. Tmavo-sivá metla 1,9 XRD krížená s 1,8 GRD, mierne šľahnutá s GTI s interiérom z TD.