HBV?? Rozdíly?
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: David
- Kontaktovat uživatele:
HBV?? Rozdíly?
Tak pročítám tady vše ohledně brzd a prosím vás aby ste mi udělali jasno v tom jaký je rozdíl v HBV. Já mám na garrosovi tuším 4 vývodový a myslím si že to znamená ke každému kolu jeden vývod.. Jak je to s těma co mají 3 vývody a nebo 2 a tak, a jak se to popřípadě zapojuje? A když bych chtěl zaměnit ten HBV tak z čeho by to bylo dobré aby mi to sedlo ke standartním brzdám co tam mám? Sem z toho úplně zmaten
- Kenny
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Petr
- tel.:: 773557950
- Kontaktovat uživatele:
Re: HBV?? Rozdíly?
Chápeš to dobře pokud jsou tam 4 vývody je na každý kolo jeden,pak na každým válci je napsaný číslo normál má myslím 19 a gti 20,když máš 4 a dal bys třeba 3vývody tak pak je to řešený že vzadu u nápravy je taková malá rozbočka ke kolum,jinak k zadní nápravě jde jen jedna trubka a u předního levýho kola je regulátor brzdného účinku a když jsou jen 2 vývody tak je tam jednotka ABS která to pak rozděluje dál,to sem ale nikdy na autě neměl,pokud bys chtěl zlepšit brzdy tak HBV z gti a k tomu i tmeny a chlazený kotouče,nebo pak se dají měnit třeba z 206 nebo 307 a knim ještě větší HBV
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Jo a bude stačit když dám ten HBV z GTI? A to se čistě jen vymění, nebo se musí proto udělat ještě něco? A že bych to zrovna když už mi k němu vedou zezadu dvě hadice tak, že bych to svedl do jednoho až u toho válce??
A ještě: - Jaký je rozdíl mezi systémy bendix a lucas? A jak poznám co mám?
- A jaké je dobrá značka na zadní pakny? Aby to taky něco vydrželo a nebyl to nějaký aušus??
A ještě: - Jaký je rozdíl mezi systémy bendix a lucas? A jak poznám co mám?
- A jaké je dobrá značka na zadní pakny? Aby to taky něco vydrželo a nebyl to nějaký aušus??
- Kenny
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Petr
- tel.:: 773557950
- Kontaktovat uživatele:
bendix-lucas by mělo být vyražený na prasátku(třmenu)
Stačí jen přehodit HBV pak komplet odvzdušnit celej system,mělo by to být jedno kde to bude rozvětvený takže klidně to můžeš udělat u HBV.
pakny je vcelku jedno jaký pokud nekoupíš Starline tak by to mělo být dobrý,já jsem kupoval ATE
Stačí jen přehodit HBV pak komplet odvzdušnit celej system,mělo by to být jedno kde to bude rozvětvený takže klidně to můžeš udělat u HBV.
pakny je vcelku jedno jaký pokud nekoupíš Starline tak by to mělo být dobrý,já jsem kupoval ATE
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Kenny píše:bendix-lucas by mělo být vyražený na prasátku(třmenu)
Jo a starline je nejaky sunt jo? Protoze ho vidivam hodne kdyz to tak projizdim na netu
Starline je hodně velká sračka :-) cenově hodně levný, ale kvalita nic moc.
-
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
jak co, starline je přebal jiných značek někdy tam najdeš čínu jindy renomovanou značku
205 momentálně nemam, ale až vyrostu pořídim gti s MI16