Ghost GTI
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Michal Jackanin
- tel.:: 734832496
- Kontaktovat uživatele:
Ghost GTI
Tak tedy zakládám svůj koutek, kde vám budu postupně ukazovat co všechno se ''snažím'' udělat na svém duchovi Začínám tedy tím, že jsem si ho dotáhl na tyči z Litomyšle k nám do Žamberka s tím, že je na něm pouze vadná spojka. Tak to chvilku, asi 2 týdny, stálo u baráku, než jsme vyřešili garáž. Po té co jsme ho opět na tyči dovezl do garáže se postavil na špalky a začalo se na něm dělat.
Koupili se pedály a řadička od firmy Sparco a po pár dnech se tam namontovali jak pedály, tak i řadička. Teď je auto v takovém stavu, že je sundaná kapota, příruba na sání s váhou vzduchu a vzduchovým filtrem, přední brzdiče, sedačky a sedáky.. Zítra jdeme čistit koberec, filtr a zapojit spínací skříň. Také jsme připojili baterku a zjistil jsem, že mám červeně podsvícené stahování okének a pár těch vehementků na stahování ještě mám. Chybí mi ta vyhřívaná sedadla, i když na to mám knoflík..Také bych rád někde vyměnil své polokožené sedáky v černo/červené barvě za ty polokožené šedo/černé s červeným pruhem uprostřed.. Zítra dodám více fotek. Možná bude časem k mání originál výfuk GUTMANN..
Koupili se pedály a řadička od firmy Sparco a po pár dnech se tam namontovali jak pedály, tak i řadička. Teď je auto v takovém stavu, že je sundaná kapota, příruba na sání s váhou vzduchu a vzduchovým filtrem, přední brzdiče, sedačky a sedáky.. Zítra jdeme čistit koberec, filtr a zapojit spínací skříň. Také jsme připojili baterku a zjistil jsem, že mám červeně podsvícené stahování okének a pár těch vehementků na stahování ještě mám. Chybí mi ta vyhřívaná sedadla, i když na to mám knoflík..Také bych rád někde vyměnil své polokožené sedáky v černo/červené barvě za ty polokožené šedo/černé s červeným pruhem uprostřed.. Zítra dodám více fotek. Možná bude časem k mání originál výfuk GUTMANN..
- Přílohy
-
- Fotografie0006.jpg (556.09 KiB) Zobrazeno 12076 x
-
- Fotografie0005.jpg (469.13 KiB) Zobrazeno 12076 x
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ghost GTI
Tak jak jsem sliboval fotky jsou zde, sice opožděně, ale i přesto je mám Nedivte se tomu, že auto na fotkách nevypadá vábně, je na něm kupa práce. Mám sundaný chladič, převodovku obě poloosy a tlumiče, sání + váhu...Také mám na prodej z Peugeota originál zadní plato v tmavě šedé až do modra a originál GTI řadičku a také zadní stěrač i s motorkem a nádobkou. Rád bych také vyměnil sedáky za ty černo šedé, nebo sportovní černé či červené sedáky.. Spojka už je objednaná a zítra by měla dorazit, takže by to mohlo i jet Jinak při pokusu o nastartování se startér otočil skoro dvakrát, takže při tom jsme dali udělit i startér. Teď čekám na barvu na plast co reaguje na UV, chtěl bych s ní stříknout větrák sahary. A také šetřím na výměnu všech olejů.. Tak doufám, že auto pojede co nejdřív. Rád bych aby jelo aspoň tuto sezónu Jen mě mrzí že jsou popraskané plasty a chybí tam i lišty a přední lemy chybí úplně..
Interiér je celkem popraskaný, je vidět opotřebovanost ale snad se to nějak vyladí
sparco je značka kterou mám hodně rád, a taky to tak vypadá obzvlášť tahle edice SPARCO CORSA
Jinak ten svazek klíčů je k JEDNOMU autu To jsou ty skládačky no.. Ale už mám připravený centrál na dálkové ovládání s vystřelovacím klíčem od výrobce KEETEC, nedám na něj dopustit
A takhle to vypadá, když se zapojila ta slavná spínačka, byl to dobrej HÁÁRDKÓÓÓR
Poté tady jsou věci, kterých se zbavuji, zatím pouze zadní nepoškozené plato GTI šedo/modrá barva
Řadička GTI a na konec ještě zadní stěrač i s motorkem, ale ten nemám nafocený...Cena je na domluvě
Jako třešinka na dortu je toto, netřeba komentář
Případné komentáře a připomínky si rád vyslechnu
Interiér je celkem popraskaný, je vidět opotřebovanost ale snad se to nějak vyladí
sparco je značka kterou mám hodně rád, a taky to tak vypadá obzvlášť tahle edice SPARCO CORSA
Jinak ten svazek klíčů je k JEDNOMU autu To jsou ty skládačky no.. Ale už mám připravený centrál na dálkové ovládání s vystřelovacím klíčem od výrobce KEETEC, nedám na něj dopustit
A takhle to vypadá, když se zapojila ta slavná spínačka, byl to dobrej HÁÁRDKÓÓÓR
Poté tady jsou věci, kterých se zbavuji, zatím pouze zadní nepoškozené plato GTI šedo/modrá barva
Řadička GTI a na konec ještě zadní stěrač i s motorkem, ale ten nemám nafocený...Cena je na domluvě
Jako třešinka na dortu je toto, netřeba komentář
Případné komentáře a připomínky si rád vyslechnu
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě doplním mou představu jak by mohlo auto vypadat. Mým takovým tajným snem je, dát celé GTI do černého matného karbonu a navíc sehnat ten kit co nevím jak se ani jmenuje
Ta photoshopová úprava ještě není udělaná do konce, ale teď pracuju na tom kitu v karbonu, takže časem dodám i ten kit v karbonu, abyste měl představu
1. fotka kitu
2. fotka GHOST GTI by Jacek / Asi14
Ta photoshopová úprava ještě není udělaná do konce, ale teď pracuju na tom kitu v karbonu, takže časem dodám i ten kit v karbonu, abyste měl představu
1. fotka kitu
2. fotka GHOST GTI by Jacek / Asi14
- MSCH205
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Roman
- tel.:: 732235260
- Kontaktovat uživatele:
Celkem pěkný Gti teda na foto jinak by jsme mohli někdy dát srázek Žamberk není takový kus
Peugeot 205 Roland Garros cabrio Originální klasika na léto
Saab 9000 CS Dělník bez šneka
Saab 900 Talladega prostě Sob, zatím serie
Saab 9000 Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Saab 9000 CS Dělník bez šneka
Saab 900 Talladega prostě Sob, zatím serie
Saab 9000 Anniversary/aero Maptun Stage IV.
jo pěkný je proto si myslím že je škoda ho k...rvit bodykitem, ale to je věc majitele jak s ním naložíMSCH205 píše:Celkem pěkný Gti teda na foto jinak by jsme mohli někdy dát srázek Žamberk není takový kus
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky, určitě bychom mohli..Někde na půl cesty Taky jsem zvědavej na tvůj vůz A snad i za chvíli pojede. Už mám spojku od NK a teď už jen čekám na manžety a čepy + startér jsem dal na repas...A pak ještě výměna olejů a bude to
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
chlapci, asi máte pravdu... Přemýšlel jsem pouze nad lízátkem z Clia nebo Laguny... A nějaký pěkný kola, třeba tohle je pěkný..Hroche píše:jo pěkný je proto si myslím že je škoda ho k...rvit bodykitem, ale to je věc majitele jak s ním naloží
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
co bys chtel za to plato ??? a jaky to má uchyty?? .. jsou na tom platu kolíky nebo je to ten starčí systém (popř. foto :) )
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Wome, je to plato z GTIčka, a bylo to s těma kolíkama tak nevím co máš na mysli. A cenu navhni... Kdyžtak to vyfotím zítra jestli budeš chtít, jinak je to tady na fotce.
tohle se mi hodně líbí ty belgičani umí upravovat francouzký káryAsi14 píše:chlapci, asi máte pravdu... Přemýšlel jsem pouze nad lízátkem z Clia nebo Laguny... A nějaký pěkný kola, třeba tohle je pěkný..Hroche píše:jo pěkný je proto si myslím že je škoda ho k...rvit bodykitem, ale to je věc majitele jak s ním naloží
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
vyfoť mi prosim, jak to plato vypada zezadu a v rozích, jak jsou ty kolíky .. jedna verze ma totiž pevné kolíky ktery zacvakneč v kolíbky, a druhá ma takový díry pro takový zasouvací bazmeky ...
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ok Wome, zítra na to dopoledne naběhnu a vyfotím ti to..WoMec píše:vyfoť mi prosim, jak to plato vypada zezadu a v rozích, jak jsou ty kolíky .. jedna verze ma totiž pevné kolíky ktery zacvakneč v kolíbky, a druhá ma takový díry pro takový zasouvací bazmeky ...
No tak Hroche, nic na tom vlastně není, jen je to snížený a má to kola a lízátko. A taky zahlazenej stěrač, na čemž já už také pracuji.Hroche píše:tohle se mi hodně líbí ty belgičani umí upravovat francouzký káry
když na tom podle tebe nic není tak proč nevidíme u nás víc takhle upravených 205tek?Asi14 píše: No tak Hroche, nic na tom vlastně není, jen je to snížený a má to kola a lízátko. A taky zahlazenej stěrač, na čemž já už také pracuji.
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nevím, ale mě se tahle úprava a celkově tenhle německo/belgickej styl tuningu líbí a to moc, najdu odkaz na video...sice je to VW ale nádhera...