Diagnostika kod 13
Diagnostika kod 13
Ahoj diagnostikoval jsem a vyšlo mi z toho čislo 13 neboli snimač teploty vzduchu..jedna se o 1.6 gti(75 kw) 1986 chtěl bych se zeptat kde je u tehle motorizace čidlo teploty vzduchu ?
Re: Diagnostika kod 13
nejsem si jisty zda jendobod ma vahu vzduchu ?vinorak píše:uvnitř váhy vzduchu
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
napsal jsi 1.6 gti a to je 4bod s váhou
vinorak píše:napsal jsi 1.6 gti a to je 4bod s váhou
Zajimave :-) v papirech gti (76 kw) ale auto neni oplastovane a ani 4-bodove :-) ....
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
tak ukaž fotku motoru ať jsem chytřejší
Tohle je jednobod 1.1 nebo 1.4 :-) Pokud se nepletu, tak tam to čidlo ani není
lukas309 píše:Tohle je jednobod 1.1 nebo 1.4 :-) Pokud se nepletu, tak tam to čidlo ani není
To jako mysliš važně?mam papiry kde je 1.6 gti a jinak jako 1.1 nebo 1.4 se to nechova...nemyslim se že by 1.4 hrabala na trojku ne ? Je to rok 1986!!
Pohle jsem ti vytáhl z autodat
Jinak je to ve vstřikování. Zkus to proměřit
Jinak je to ve vstřikování. Zkus to proměřit
-
- Uživatel
- Skutečné jméno: Jirka Petrak
- tel.:: 604664703
- Kontaktovat uživatele:
Mě 1.1 hrabe za 2, tak proč by 1,4 nemohla hrabat za 3
Petrys píše:Mě 1.1 hrabe za 2, tak proč by 1,4 nemohla hrabat za 3
tyvole..tak ted jsem nasr... co to ma byt doprdele..
Záleží co máš za kola a pneu, ale bude to pravděpodobně 1.4 protože oproti 1.1 je o něco živější. Jinak Mrkni na štítek na motor co tam je, ale tohle vážně GTI není :-)
GeTeíí je vždy Oplastovane ? jako kastle ?lukas309 píše:Záleží co máš za kola a pneu, ale bude to pravděpodobně 1.4 protože oproti 1.1 je o něco živější. Jinak Mrkni na štítek na motor co tam je, ale tohle vážně GTI není :-)
Já mám třeba 1.1 a motor z 1.4 tak se mrkni, motory jsou úplně stejný. Někdo pravděpodobně GTI zadřel a nejlevnější jsou maloobsahy takže sehnal motor a dal ho tam.
Jinak co se týká oplastování tak to netuším já se vyznám spíš v 309tkách. Jinak Určitě omrkni všechny čísla i VINko i štítek na motoru a kastli. Jestli tohle všechno sedí s papírama. Pokud ne, máš problém :-(
Jinak co se týká oplastování tak to netuším já se vyznám spíš v 309tkách. Jinak Určitě omrkni všechny čísla i VINko i štítek na motoru a kastli. Jestli tohle všechno sedí s papírama. Pokud ne, máš problém :-(