kontrolky
-
- Uživatel
- Rok narození: 1992
- Skutečné jméno: Ondra Malek
- Kontaktovat uživatele:
kontrolky
čus dal jsem si do xs gti budíky nejprve mi nesvítila kontroka baterky tam byl jen spatný kontakt pak sem doplnil žarovky a zjistil z mi nesvítí stav nádrže a teplota oleje žarovky jsou v pořádku nevi nekdo co s tim ? jo a jeste nemam v chladiči vubec zadnou vodu a kontrolka na vodu taky nesvítí nebo ta se rozsvítí az po nastartování ?
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: kontrolky
nikdo se s tim nesetkal?
- Vomec
- 309kář
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 608700768
- Kontaktovat uživatele:
a na starých budíkách vše jelo?
osobně bych tomu dal asi za vinu to, že nongti modely mají jinak zapojené konektory pro budíky... zkus se mrknout sem na zapojení -> http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=50&t=2037
jinak tím že nesvítí nádrž myslíš jako hladový oko nebo přímo ukazatel?
s vodou netuším, zkus se optat přímo v tom tématu, na které jsem dal link
PS: tady máš ještě co která kontrolka znamená a co má indikovat :) http://www.peugeot205club.org/?reloaded ... ion=budiky
osobně bych tomu dal asi za vinu to, že nongti modely mají jinak zapojené konektory pro budíky... zkus se mrknout sem na zapojení -> http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=50&t=2037
jinak tím že nesvítí nádrž myslíš jako hladový oko nebo přímo ukazatel?
s vodou netuším, zkus se optat přímo v tom tématu, na které jsem dal link
PS: tady máš ještě co která kontrolka znamená a co má indikovat :) http://www.peugeot205club.org/?reloaded ... ion=budiky
▶Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev
▶EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře
▶309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
na to jsem už koukal tam je psano ze budiky z gti stačí jen prehodit kdyz tam byly ty xs to sem udelal no a nevítí mi ty oranžový štverečky jako hladový oko a u oleje by mel aky svítit ne ? jinak podsvícení funguje
Prověř pořádně kontakt patice s tím plošným spojem. Případně malinko ohni ty packy na patici tak, aby to drželo pevně.
A mrkni na to v jakém stavu je ten tištěný spoj jestli to není vydřený nebo někde přerušený.
A mrkni na to v jakém stavu je ten tištěný spoj jestli to není vydřený nebo někde přerušený.
- Vomec
- 309kář
- Kontaktovat uživatele:
pouze kontrolka u tlaku oleje má svítit, když máš vyplej motor nebo když máš málo oleje (odlije se ti třeba v zatáčce na jednu stranu a jak čerpadlo nasaje vzduch, může ti tlak spadnout a to se ti pak na nule musí rozsvítit ta kontrolka + stopka + olejnička)
s tím hladovým okem zkus pořádně očistit kontakty na paticích konektorů, případně se podívej jestli třeba někde není ta plastová cestička nalomená, dá se to kdyžtak i opravit, když seš šikovnej a umíš s pájkou... a radši ještě zkus třeba jinou žárovku, já teď na 306 taky měnil žárovky v budíkách a i když nebyly přetrhlý vlákna, tak žárovka prostě nesvítila
s tím hladovým okem zkus pořádně očistit kontakty na paticích konektorů, případně se podívej jestli třeba někde není ta plastová cestička nalomená, dá se to kdyžtak i opravit, když seš šikovnej a umíš s pájkou... a radši ještě zkus třeba jinou žárovku, já teď na 306 taky měnil žárovky v budíkách a i když nebyly přetrhlý vlákna, tak žárovka prostě nesvítila
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: David
- Kontaktovat uživatele:
Panove sorry ze to cpu sem ale vetru se .. Me nesviti kontrolka diagnostiky.. Zkousel sem menit zarovku ale porad nefunguje nevite cim by to mohlo byt?? :)
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
žarovky sem tam zkousel asi 4 ani jedna nesvítila dnes jeste skusím jestli tam de proud nesvítí mi proste oranžová kontrolka nadrže a oranžová kontrolka teploty oleje jinak vse svítí jeste teda ta voda mi nesvítí no tam bude možná špatný čidlo na chladiči
- Vomec
- 309kář
- Kontaktovat uživatele:
Dlavka: s diagnostikou ti asi neporadím
Orrllando: už sem ti to jednou psal TEPLOTA OLEJE NESVÍTÍ ani svítit nebude, jelikož NENÍ ZAPOJENÁ... když se podíváš na ten největší konektor (10 pinů - bílá barva) tak si můžeš všimnout že piny 1 a 3 nejsou vůbec zapojené a po větším prozkoumání zjistíš, že zrovna piny 1 a 3 vedou k té žárovce - na obr. č.4 je to hezky vidět: http://btvyskov.webzdarma.cz/p309/budiky.html
Orrllando: už sem ti to jednou psal TEPLOTA OLEJE NESVÍTÍ ani svítit nebude, jelikož NENÍ ZAPOJENÁ... když se podíváš na ten největší konektor (10 pinů - bílá barva) tak si můžeš všimnout že piny 1 a 3 nejsou vůbec zapojené a po větším prozkoumání zjistíš, že zrovna piny 1 a 3 vedou k té žárovce - na obr. č.4 je to hezky vidět: http://btvyskov.webzdarma.cz/p309/budiky.html
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo me nedosllo ze tam nemam to čidlo zapojený dneska sem to zkoušel nastartovat predtim sem nemohl nemel jsem tam nemrzku tak sem to mel vypuštený a teda vse funguje i otáčkoměr krome teda ty kontrolky te nadrže a co jsem koukal na ty druhy tech budíku tady http://www.peugeot205club.org/?reloaded ... ion=budiky
tak mam ty gti ale trochu jiny kontrolky například misto 11 mam kontorlku žhavení a na obrazku to neni popsáne ale mam tam jeste kontrolku sitiče a pak vodu v palivovim filtru a kontrolka diagnostiky nevypada tak jak je tady znazornena ale vypada jako je na tech socialních budíkách,to se teda tyhle budíky davaly i do nakejch naftáku kdyz tam je tam to zhavení ? jestli to nema bejt nejak jinak zapojeny ale kdyz vsechno funguje krome toho hladovýho oka to je divný
tak mam ty gti ale trochu jiny kontrolky například misto 11 mam kontorlku žhavení a na obrazku to neni popsáne ale mam tam jeste kontrolku sitiče a pak vodu v palivovim filtru a kontrolka diagnostiky nevypada tak jak je tady znazornena ale vypada jako je na tech socialních budíkách,to se teda tyhle budíky davaly i do nakejch naftáku kdyz tam je tam to zhavení ? jestli to nema bejt nejak jinak zapojeny ale kdyz vsechno funguje krome toho hladovýho oka to je divný
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
a když vemeš zkoušečku a píchneš ji na kablik hladovýho oka, tak svítí?
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to jsme jeste nezkoušel je to na tom 8 pinovym ten 7 pin 65A ?nebo co to tam je napsano http://forum.205gti.org/download/file.php?id=1946
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
jo 65A a druhej pól zkoušečky musíš dát na plus.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to zitra skusim
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele: