xenony na 205
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
xenony na 205
Tak jak to začalo...
nejdřív sem opravil naklápění světel. Poté sem koupil od Huga xenony a pak nový světla a tradá tady je výsledek
nejdřív sem opravil naklápění světel. Poté sem koupil od Huga xenony a pak nový světla a tradá tady je výsledek
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Re: xenony na 205
S tím naklápěním jsi měl co? A jak jsi to opravil, mě to taky nefunguje...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
jo to naklapení mi taky nefunguje ... asi to mam odpojeny .. nemohl bys prosim nafotit nejaky fotky .. hlavne jak je to chycený na ty svetla ;) ... díky moc .. jinak to vypadá luxusně
btw. ty světla jsou nejaký spešl nebo jenom z novějšího modelu? (co si mel s tema starýma)
btw. ty světla jsou nejaký spešl nebo jenom z novějšího modelu? (co si mel s tema starýma)
bravo bravo jen tak dál
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
a na STK je budeš vyměňovat za ty staré nebo jak??
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- vinorak
- odborník
no světla jsou nový, nejsou to valeo ale depo. Vypadají opravdu pěkně. a za 900 obě no nekupte to.. na technickou tam prdnu normální žárovky.
to naklápění: zespodu je taková kovová záslepka, tak ta se vytáhne. Pak sem pomocí kleští vytáhnul ten bílej trn nadoraz ven a podržel kleštěma. Pak sem tam iněkční stříkačkou nacpal nemrznoucí směs do ostřikovačů, pak sem tam spátky nacpal tu záslepku a hotovo. Ten bílej trn zustal hezky vyjetej. no a na druhý straně to samí, a funguje to parádně...
jo a ještě k těm světlům. ty původní měli díru na R2 a byly hnusně oloupaný paraboly..
to naklápění: zespodu je taková kovová záslepka, tak ta se vytáhne. Pak sem pomocí kleští vytáhnul ten bílej trn nadoraz ven a podržel kleštěma. Pak sem tam iněkční stříkačkou nacpal nemrznoucí směs do ostřikovačů, pak sem tam spátky nacpal tu záslepku a hotovo. Ten bílej trn zustal hezky vyjetej. no a na druhý straně to samí, a funguje to parádně...
jo a ještě k těm světlům. ty původní měli díru na R2 a byly hnusně oloupaný paraboly..
No dobrý:) Na Xenony Depo asi nevadí, ale na normální H4 jo. Je to přece jen replika, kdežto Valeo je origo..
- WoMec
tyjo dneska jsem zkousel rozchodit to naklápění světel a nejak to neslo ... kapalinu jsem tam natlačil ale hnedka se vrátila zpátky ten bílej trn se musí asi držet do te doby než tam nacvakneš zpatky ten špunt co? ... jinak by ste neverili jak muze byt clovek mokrej po 10 min zapasení s inj. strikacnou :lol: :lol:
- LivingLegend
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
ale verili ja znich mam u lekaru panickou hruzu bys videl jak ty doktori potom vypadaj a ja jsme celej propocenejWoMec píše:tyjo dneska jsem zkousel rozchodit to naklápění světel a nejak to neslo ... kapalinu jsem tam natlačil ale hnedka se vrátila zpátky ten bílej trn se musí asi držet do te doby než tam nacvakneš zpatky ten špunt co? ... jinak by ste neverili jak muze byt clovek mokrej po 10 min zapasení s inj. strikacnou :lol: :lol:
ČERNÁ METLA HIP-HOP SMETLA!!!!!
- vinorak
- odborník
WoMec píše:tyjo dneska jsem zkousel rozchodit to naklápění světel a nejak to neslo ... kapalinu jsem tam natlačil ale hnedka se vrátila zpátky ten bílej trn se musí asi držet do te doby než tam nacvakneš zpatky ten špunt co? ... jinak by ste neverili jak muze byt clovek mokrej po 10 min zapasení s inj. strikacnou :lol: :lol:
ano ano musíš to držet, dokut to nezaděláš nic si z toho nedělej, já byl taky mokrej
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to radši budu dělat v létě na sluníčku, když tak sleduju ty vaše mokré postupy icon_eh
A co tam je originál za kapalinu?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- vinorak
- odborník
když budeš držet ten bílej trn dostatečně silně tak tě to nepocáká... má to holt sílu, a když ti to vyletí tak to cáká opravdu dalekorenm píše:Tak to radši budu dělat v létě na sluníčku, když tak sleduju ty vaše mokré postupy icon_eh
no a kapalina nevim nijak to nesmrdí, je to čirý a asi by to nemělo zamrznout
- WoMec
myslim ze kdyz tam das nemrzku tak to bude OK ... esi to chces posychrovat tak tam dej brzdovku ;)
A jak to teda sviti?
- WoMec
noooo? pochlub se? ... udelej nejaky fotky v noci :)