Takže dorazil první ježíšek na auto.Špičkový podvozek z Anglie AVO,na kterém lze lehce měnit tuhost a výšku vozu a tím i charakteristiku celého vozu a je možno rychle reagovat na změnu počasí.Přední jsou plynule nastavitelné,zadní mají 15 možností nastavení.Dále se čeká na jednotku KMS která je objednaná a stále vybíráme klapkové tělesa a příslušné komponenty s tímto spojené,jako palivovou pumpu,vstřikovače,trumpety a další náležitosti.
Peugeot 205 16V EVOII (MK-RACING)
Moderátor: rada
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Re: Peugeot 205 16V EVOII (MK-RACING)
Takže během příštího týdne by měla konečně dorazit první část na přestavbu motoru na čtyřklapku.Po dlouhém rozhodování jsme nakonec vzali klasiku od JENVEY kompletní kit na Mi-16.Známý nám pomáhá sehnat vysokoobjemové vstřikovače,takže nám zbývá ještě ECU,benzínová pumpa,nějáké ty čidla a ty velice pěkné a neskutečně drahé a pěkné barevné šroubení a hadičky.Největší hrůzu mám ale z elektroinstalace,no a pak to něják poskládat dohromady no .
Kit na Mi-16 JENVEY Throttle Bodies
Kit na Mi-16 JENVEY Throttle Bodies
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Tak po menším zdržení konečně dorazila jednotka KMS.Na obrázkách prodejce vypadala daleko větší
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Klapková tělesa JENVEY už přišla z Anglie.Informace a foto naleznete zde: http://gti-performance.phorum.cz/viewtopic.php?f=2&t=8
Také jen tady budou všechny aktuality ohledně tohoto a všech našich aut.
Také jen tady budou všechny aktuality ohledně tohoto a všech našich aut.
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Tímto bych ukončil tento úspěšný projekt naší první 205tky.Poděkování patří všem kdo se na tomto podíleli. Auto sloužilo dobře a dlouho,vyhrálo spoustu závodů,dalo nám hodně radosti i zklamání.Peugeot 205 GTI