výdrž kotoučů ??

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

výdrž kotoučů ??

Příspěvek od vinorak »

Tak sem zkistil že mám zvlněné kotouče. Mají najeto asi 500 a byly to Bremba. Jsou to obyčejné nechlazené. Alpský kopce sem nesjížděl a nikde sem na krev nebrzdil. V autě povětšinou jezdím ve 2 a mám 1.1 takže to moc nejezdí. Zajížděl sem je s citem. A teď se ptám je to normální???

Soused mechanik řikal, že se to může stát, že na golfa koupit ATE a po 2000 je vyhodil a koupil origo bosch a už 20000 km v pohodě. Ale předtim sem tam měl taky bremba a ty odešly asi po 25000 km ale poté, co se mi přestal vracet pístek a asi 5 sem rozžhavil kotouč do oranžova... Tak tam sem to pochopil ale teď se dost divim.

Táta mi je zejtra stočí, na soustruhu, ale stejně počítám s tím, že koupim nový.

Takže mě zajímá váš názor a taky co bych měl teda pořídit do budoucna :myslim:
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
vincent
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Re: výdrž kotoučů ??

Příspěvek od vincent »

tak to je husty brembo takova znacka a kvalita zaroven a sli srat.tak sou jiny znacky
PEUGEOT 1,6 GTI MALA FRANCOUZKA PILA-minulost
Obrázek
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

hele todle asi neovlivnis. treba to byly jen vadny kusy. ja davam na vsechny auta co opravuju bremba a zatim se mi nic takovyho nestalo. videl bych to spis na blbou nahodu
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Match_O
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Match_O »

vinorak píše:Tak sem zkistil že mám zvlněné kotouče. Mají najeto asi 500 a byly to Bremba. Jsou to obyčejné nechlazené. Alpský kopce sem nesjížděl a nikde sem na krev nebrzdil. V autě povětšinou jezdím ve 2 a mám 1.1 takže to moc nejezdí. Zajížděl sem je s citem. A teď se ptám je to normální???

Soused mechanik řikal, že se to může stát, že na golfa koupit ATE a po 2000 je vyhodil a koupil origo bosch a už 20000 km v pohodě. Ale předtim sem tam měl taky bremba a ty odešly asi po 25000 km ale poté, co se mi přestal vracet pístek a asi 5 sem rozžhavil kotouč do oranžova... Tak tam sem to pochopil ale teď se dost divim.

Táta mi je zejtra stočí, na soustruhu, ale stejně počítám s tím, že koupim nový.

Takže mě zajímá váš názor a taky co bych měl teda pořídit do budoucna :myslim:
no na mym byvalym aute (OPEL Corsa A 1.3 60kw) jsem kupoval taky bremba a po zajeti dostavaly docela brutalni kartac a nic se s nima nestalo, budto to nebyly bremba, nebo to byly vadne kusy, kazdopadne pokud jsi je jeste nestocil, zkus je vyreklamovat. jinak pokud chces aby jsi mel opravdu dost dobre kotouce, zkus si koupit treba zimmermann:-)
Naposledy upravil(a) Match_O dne 17 úno 2008 20:54, celkem upraveno 1 x.
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

to uz mu na reklamaci nevemou reknou ze je poradne nezajel atd atd to je zbytecna cesta
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Match_O
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Match_O »

Hanz píše:to uz mu na reklamaci nevemou reknou ze je poradne nezajel atd atd to je zbytecna cesta
podle toho jak budou v te prodejne solidni, kamos si koupil na MI16 celou novou spojkovou sadu a odesla za tyden, naprosto bez problemu vyreklamovali (dokonce do tydne!!!) coz se divim a vratili penize + naklady na opravu.
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

tak to mi teda rekni co to je za prodejce a budu brat od nich protoze takhle solidniho prodejce sem jeste nezazil :shock:
Match_O
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Match_O »

Hanz píše:tak to mi teda rekni co to je za prodejce a budu brat od nich protoze takhle solidniho prodejce sem jeste nezazil :shock:
v hlucine prodejna AUTOCREW, jsou tu u nas novi
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

aha no tak to je jen zacatecni horecka aby se dobre zavedli
navalone
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od navalone »

delaj si dobrou povest :cool:
Co nemuzes udelat dnes odloz na zitrek:)
Linkisek
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od Linkisek »

vinorak píše:Takže mě zajímá váš názor a taky co bych měl teda pořídit do budoucna :myslim:
A jaké jsi dal k těm novým kotoučům od Bremba destičky :myslim: !?
Pokud Tě zklamaly Bremba tak zkus Feroda kotouče i s deskama ;-) !
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
vinorak
odborník
odborník

Příspěvek od vinorak »

Linkisek píše:
vinorak píše:Takže mě zajímá váš názor a taky co bych měl teda pořídit do budoucna :myslim:
A jaké jsi dal k těm novým kotoučům od Bremba destičky :myslim: !?
Pokud Tě zklamaly Bremba tak zkus Feroda kotouče i s deskama ;-) !
no jestli se si dobře pamatuju tak TEXAR... :myslim:

Citroen c2 1.4 hdi
Jirka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Jirka »

To je jednoznačný-reklamovat.Ale před osoustružením.Kotouče po odlití musí tzv.stárnout,před opracováním,nejlépe hodit je někam ven na 6 roků,ať rezatěj.To samozřejmě při dnešní výrobě nejde,tak se odstraňuje vň.pnutí uměle v pecích apod.A u těch tvých se to asi moc nepovedlo.Zváš´t když píšeš,žes je nijak neznásilňoval.Je ale šance že to příště už neudělaj.Pokud házejí do vlnovky,řekni taťkoj ať je pro zajímavost nejdřív změří hodinkama,jestli jsou opravdu zvlněný a kolik.A hoď to sem.
Peugeot 205 MI 16
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
vinorak
odborník
odborník

Příspěvek od vinorak »

Jirka píše:To je jednoznačný-reklamovat.Ale před osoustružením.Kotouče po odlití musí tzv.stárnout,před opracováním,nejlépe hodit je někam ven na 6 roků,ať rezatěj.To samozřejmě při dnešní výrobě nejde,tak se odstraňuje vň.pnutí uměle v pecích apod.A u těch tvých se to asi moc nepovedlo.Zváš´t když píšeš,žes je nijak neznásilňoval.Je ale šance že to příště už neudělaj.Pokud házejí do vlnovky,řekni taťkoj ať je pro zajímavost nejdřív změří hodinkama,jestli jsou opravdu zvlněný a kolik.A hoď to sem.
Já mu řeknu ať je pro srandu změří kolik házej. Je fakt, že sem na ně byl jemnej a fakt hezky sem je zajel. A je pravda, že ty předchozí bremba držely v pohodě až do toho rozžhavení do oranžova... :m: no na reklamačku házim bobek, stáli mě asi 500 po slevě, takže to nějak neřeším. Asi holt špatnej kus... :myslim:

Citroen c2 1.4 hdi
Odpovědět