výdrž kotoučů ??
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
výdrž kotoučů ??
Tak sem zkistil že mám zvlněné kotouče. Mají najeto asi 500 a byly to Bremba. Jsou to obyčejné nechlazené. Alpský kopce sem nesjížděl a nikde sem na krev nebrzdil. V autě povětšinou jezdím ve 2 a mám 1.1 takže to moc nejezdí. Zajížděl sem je s citem. A teď se ptám je to normální???
Soused mechanik řikal, že se to může stát, že na golfa koupit ATE a po 2000 je vyhodil a koupil origo bosch a už 20000 km v pohodě. Ale předtim sem tam měl taky bremba a ty odešly asi po 25000 km ale poté, co se mi přestal vracet pístek a asi 5 sem rozžhavil kotouč do oranžova... Tak tam sem to pochopil ale teď se dost divim.
Táta mi je zejtra stočí, na soustruhu, ale stejně počítám s tím, že koupim nový.
Takže mě zajímá váš názor a taky co bych měl teda pořídit do budoucna
Soused mechanik řikal, že se to může stát, že na golfa koupit ATE a po 2000 je vyhodil a koupil origo bosch a už 20000 km v pohodě. Ale předtim sem tam měl taky bremba a ty odešly asi po 25000 km ale poté, co se mi přestal vracet pístek a asi 5 sem rozžhavil kotouč do oranžova... Tak tam sem to pochopil ale teď se dost divim.
Táta mi je zejtra stočí, na soustruhu, ale stejně počítám s tím, že koupim nový.
- vincent
- Stálý inventář 205clubu
Re: výdrž kotoučů ??
tak to je husty brembo takova znacka a kvalita zaroven a sli srat.tak sou jiny znacky
PEUGEOT 1,6 GTI MALA FRANCOUZKA PILA-minulost
hele todle asi neovlivnis. treba to byly jen vadny kusy. ja davam na vsechny auta co opravuju bremba a zatim se mi nic takovyho nestalo. videl bych to spis na blbou nahodu
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
no na mym byvalym aute (OPEL Corsa A 1.3 60kw) jsem kupoval taky bremba a po zajeti dostavaly docela brutalni kartac a nic se s nima nestalo, budto to nebyly bremba, nebo to byly vadne kusy, kazdopadne pokud jsi je jeste nestocil, zkus je vyreklamovat. jinak pokud chces aby jsi mel opravdu dost dobre kotouce, zkus si koupit treba zimmermann:-)vinorak píše:Tak sem zkistil že mám zvlněné kotouče. Mají najeto asi 500 a byly to Bremba. Jsou to obyčejné nechlazené. Alpský kopce sem nesjížděl a nikde sem na krev nebrzdil. V autě povětšinou jezdím ve 2 a mám 1.1 takže to moc nejezdí. Zajížděl sem je s citem. A teď se ptám je to normální???
Naposledy upravil(a) Match_O dne 17 úno 2008 20:54, celkem upraveno 1 x.
to uz mu na reklamaci nevemou reknou ze je poradne nezajel atd atd to je zbytecna cesta
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
podle toho jak budou v te prodejne solidni, kamos si koupil na MI16 celou novou spojkovou sadu a odesla za tyden, naprosto bez problemu vyreklamovali (dokonce do tydne!!!) coz se divim a vratili penize + naklady na opravu.Hanz píše:to uz mu na reklamaci nevemou reknou ze je poradne nezajel atd atd to je zbytecna cesta
tak to mi teda rekni co to je za prodejce a budu brat od nich protoze takhle solidniho prodejce sem jeste nezazil
v hlucine prodejna AUTOCREW, jsou tu u nas noviHanz píše:tak to mi teda rekni co to je za prodejce a budu brat od nich protoze takhle solidniho prodejce sem jeste nezazil
aha no tak to je jen zacatecni horecka aby se dobre zavedli
- Linkisek
- 205club je můj domov
A jaké jsi dal k těm novým kotoučům od Bremba destičky !?vinorak píše:Takže mě zajímá váš názor a taky co bych měl teda pořídit do budoucna
Pokud Tě zklamaly Bremba tak zkus Feroda kotouče i s deskama !
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
- vinorak
- odborník
no jestli se si dobře pamatuju tak TEXAR...Linkisek píše:A jaké jsi dal k těm novým kotoučům od Bremba destičky !?vinorak píše:Takže mě zajímá váš názor a taky co bych měl teda pořídit do budoucna
Pokud Tě zklamaly Bremba tak zkus Feroda kotouče i s deskama !
To je jednoznačný-reklamovat.Ale před osoustružením.Kotouče po odlití musí tzv.stárnout,před opracováním,nejlépe hodit je někam ven na 6 roků,ať rezatěj.To samozřejmě při dnešní výrobě nejde,tak se odstraňuje vň.pnutí uměle v pecích apod.A u těch tvých se to asi moc nepovedlo.Zváš´t když píšeš,žes je nijak neznásilňoval.Je ale šance že to příště už neudělaj.Pokud házejí do vlnovky,řekni taťkoj ať je pro zajímavost nejdřív změří hodinkama,jestli jsou opravdu zvlněný a kolik.A hoď to sem.
Peugeot 205 MI 16
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
- vinorak
- odborník
Já mu řeknu ať je pro srandu změří kolik házej. Je fakt, že sem na ně byl jemnej a fakt hezky sem je zajel. A je pravda, že ty předchozí bremba držely v pohodě až do toho rozžhavení do oranžova... no na reklamačku házim bobek, stáli mě asi 500 po slevě, takže to nějak neřeším. Asi holt špatnej kus...Jirka píše:To je jednoznačný-reklamovat.Ale před osoustružením.Kotouče po odlití musí tzv.stárnout,před opracováním,nejlépe hodit je někam ven na 6 roků,ať rezatěj.To samozřejmě při dnešní výrobě nejde,tak se odstraňuje vň.pnutí uměle v pecích apod.A u těch tvých se to asi moc nepovedlo.Zváš´t když píšeš,žes je nijak neznásilňoval.Je ale šance že to příště už neudělaj.Pokud házejí do vlnovky,řekni taťkoj ať je pro zajímavost nejdřív změří hodinkama,jestli jsou opravdu zvlněný a kolik.A hoď to sem.