Brzdy Bendix

Vše pro to, aby auto brzdilo jak by mělo, upgrade brzd a identifikace problému
Odpovědět
gogogo
Uživatel
Uživatel

Brzdy Bendix

Příspěvek od gogogo »

Zdravím sehnal jsem si třmeny na 20mm kotouče oproti původním na 10mm jsou z verze CTI 75kw já mám p106 všechno sedlo normálně akorát mě zajímá jestli takováhle poloha gumiček(na jedné straně jsou zmáčklé)vodících čepů je normální při nových kotoučích a destičkách?
Přílohy
1.jpg
1.jpg (241 KiB) Zobrazeno 6627 x
2.jpg
2.jpg (197.13 KiB) Zobrazeno 6627 x
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Re: Brzdy Bendix

Příspěvek od vinorak »

no je to sice trochu víc než u 205ky, ale ničemu to vadit nebude...
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
Mitja
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Ondra
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mitja »

Jo, u me byla u nechlazenych Bendixu po nandani novych kotoucu a desticek ta poloha gumicek skoro stejna jako na fotce. Akorat, ze ty gumicky, ktere jsem daval nove, za rok v teto poloze docela ztvrdly a nejsem si jisty jestli se spravne roztahnou az se sjede oblozeni.

Mimochodem, taky ti gumicky pridiraji ty cepy? Ja at jsem to namazal, jak jsem to namazal, stejne se po chvili prilis nalepi ta gumicka na cep, asi vytlaci vazelinu pryc a nechodi to uplne tak volne jak by melo. Kdyz jsem dla gumicky pryc, chodilo to paradne. Jako by byly moc uzke.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
gogogo
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od gogogo »

Tak nějak nefungovalo forum, rozhodl jsem se tedy ač se mně to nechtělo rozebírat znovu nahodit původní sestavu a dal nové desky, no a dopadl jsem úplně stejně takže je to ok.Na autě už jsem dělal hodně věcí ale brzdy dělám podruhé vživotě po šesti letech.
No akorát jsem zjistil že prochcává opravený odvznušnovák, takže ještě přehodit samotný dvacítkový třmen na zdravý bendix a můžu jezdit,povoleno mám, ted ještě sehnat pevnostní šestihrané šrouby to co je tam za dojebávku to už bych asi nedotách(pětihránek)
Tak díky
No mě ty gumičky ničemu nebráněj jsou hrozně měkký spíše se stahují uvidím časem jestli ztvrdnou,kupoval jsem nové.
Odpovědět