Na ramena musis vzit poradne pacidlo, abys dostal cepy ven.
K silentbloku pod baterkou by ses mel dostat bez sundavani podstavce baterky, byva v nem dira (na 205ce ji mam, na 306ce ne), takze staci vyndat baterii a pak odsroubovat jednu matku. Jen si nezapomen podlozit ten motor.
Pajigun P205 1.9 GTi 75 kW, P205 IndiCAR
- Mitja
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pajigun P205 1.9 GTi 75 kW, P205 IndiCAR
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
- ebarta1
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Vlado
tak indián už je pryč
ale stala se mi nemilá věc, ráno jsem přišel k GTíčku a u spolujezdce 2 cm vody,
auto mám 2 roky a nikdy do něj neteklo, ted sem prvně parkoval přes noc nakloněnej na levou stranu a byl docela vítr a déšť, tak možná proto, ale odkud
nic jsem nenašel, z topení to není, voda neubyla, palubka i střecha suchá
ale stala se mi nemilá věc, ráno jsem přišel k GTíčku a u spolujezdce 2 cm vody,
auto mám 2 roky a nikdy do něj neteklo, ted sem prvně parkoval přes noc nakloněnej na levou stranu a byl docela vítr a déšť, tak možná proto, ale odkud
nic jsem nenašel, z topení to není, voda neubyla, palubka i střecha suchá
Peugeot 205 GTi ´89
Jestli máš střešák, tak je to odtokem z něj, Jde skrz sloupek a buď je to ucpaný a nebo třeba prasklý a teče ti tam. Jinak předpokládám dveře a všechno bylo dobře zavřený
- ebarta1
- Aktivní uživatel
tím odtokem to je možný ale že se to ještě nestalo, ani v myčce, i když to je jen krátkobobý působení vody a nemusí to být znát co
včera ale fest pršelo celou noc a festově
včera ale fest pršelo celou noc a festově
Peugeot 205 GTi ´89
Já to takhle měl odtokem u řidiče. Když jsem stál z kopce a hodně pršelo, tak koberec u řidiče byl mokrej. Pak jsem ten jeden odtok zaslepil a od tý doby je klid. Na jaře až budu dělat zase trochu víc úprav na autě, tak to chci rozebrat a zjistit, kde přesně je problém, ale řekl bych, že to bude ucpaný.
Ale když jsem třeba vzal konev vody a lil jsem jí na jedno místo tak aby to odtékalo jenom tím odtokem, tak kolem otvírání kapoty se mi doslova valila voda, tak to zkus tam nalejt větší množství vody a zkus se mrknout jestli to někde vytéká, tak alespoň budeš mít 100% jistotu, že je to tím.
Ale když jsem třeba vzal konev vody a lil jsem jí na jedno místo tak aby to odtékalo jenom tím odtokem, tak kolem otvírání kapoty se mi doslova valila voda, tak to zkus tam nalejt větší množství vody a zkus se mrknout jestli to někde vytéká, tak alespoň budeš mít 100% jistotu, že je to tím.
- ebarta1
- Aktivní uživatel
tak do auta dneska neteklo, zajímaví, ani konvicí
pak mám dotaz ohledně škrtící klapky, mám doma jednu z BX 88kw, tak jsem jí pořádně vyčistil a dal do auta, ale je tam i el. ventil, asi na klima, a otázka je, když je odpojenej, tak je zavřenej a když se na to přivede 12v tak otevře a zvýší volnoběh nebo obráceně
pak mám dotaz ohledně škrtící klapky, mám doma jednu z BX 88kw, tak jsem jí pořádně vyčistil a dal do auta, ale je tam i el. ventil, asi na klima, a otázka je, když je odpojenej, tak je zavřenej a když se na to přivede 12v tak otevře a zvýší volnoběh nebo obráceně
Peugeot 205 GTi ´89