Přeji krásný den. Jmenuji se David Vojta, je mi 19 let a bydlím v malé vesnici u Prachatic. Dnes ráno, jsem se rozhodl, že se dám do auta. Plánovali jsme s otcem, že až nebude tolik práce na baráku, že se dáme do renovace a přestavby auta. Bohužel už neni mezi námi, takže sem na autě neměl s kym dělat. Ale chtěl bych to změnit a z mého Peugeota udělat pořádnýho DarkSida. Bohužel, nikdy sem neměl příležitost dělat na autech, takže vůbec nevim co co je, co kde je, na co to je a podobně. Určitě mě chápete. Dneska jsem narazil na vaše forum, zkouknul sem ho a myslim, že se tady hodně přiučím, dozvim se nějaké rady a tipy, podělit se s vámi o svoji přestavbu, chtěl bych se účastnit i vašich srazů. Jak už jsem zmiňoval, bohužel nevim co a jak na autech funguje. Proto se na vás chci obrátit s prosbou, jak a čim začít. Co udělat jako první, abych něco třeba nerozebral, a pak zjistil, že sem to akorát rozbil chápete mě. Myslim, že auto je po výkonové (motorové) stránce v dobrém stavu. Spíš bych chtěl zapracovat na vzhledu.
Nahodim sem pár fotek aby ste věděli, jak auto vypadá.
![:car: :car:](./images/smilies/car.gif)