Keďže moje problémy s výkonom auta stále pretrvávajú, skúsil som dnes zhodiť výfuk, reku či mi to nedusí katalyzátor...
Bohužial autu sa nijak neulavilo a išlo úplne tak isto ako aj s výfukom, tak ale reku keď už ho mám dole aspoň by som ho nejak očistil.
Dá sa nejak katalyzátor opucovať, samozrejme s tým že nemienim nič rezať flexou, jednoducho že by som doňho len niečo nalial alebo tak
Ďakujem
EDIT:
Až má ešte niekto chuť dať nejaký rozumný nápad čo by tomu mohlo byť, sem sním
aktuálne auto žere 10 litrov, bez prdele rovných 10 keď chodím ako moja babka, po rovinke ešte ako tak no do kopca nulový záber
V aute je nová lambda, potenciometer, víčko rozdelovača, palec, sviečkové káble, sviečky, bol na ňom v servise pre istotu zoštelovaný predzápal, tlaky sú vo všetkých valcoch 12-13 atmosfér + dnes som teda zistil že či s výfukom alebo bez auto ide tak isto blbo stále, diagnostika nehlási nič...
V servise sa chytali nechápavo za hlavu, keď po celom dni čo sa v aute vŕtali prišli na to, že to auto by podla všetkého malo ísť úplne stopercentne...
Fakt už som zúfalý, až to nepôjde inak, tak auto skončí toto leto v šrote a kúpim za 300 ečiek nejaký hladký diesel a bude svatý pokoj :/