Vypucovanie katalyzátora

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
Mireeec
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1989
tel.:: 904290927

Vypucovanie katalyzátora

Příspěvek od Mireeec »

Zdravím páni, po dlhšej dobe potrebujem zase raz radu od skúsenejších :m:
Keďže moje problémy s výkonom auta stále pretrvávajú, skúsil som dnes zhodiť výfuk, reku či mi to nedusí katalyzátor...
Bohužial autu sa nijak neulavilo a išlo úplne tak isto ako aj s výfukom, tak ale reku keď už ho mám dole aspoň by som ho nejak očistil.
Dá sa nejak katalyzátor opucovať, samozrejme s tým že nemienim nič rezať flexou, jednoducho že by som doňho len niečo nalial alebo tak :ups:
Ďakujem :Merci:
EDIT:
Až má ešte niekto chuť dať nejaký rozumný nápad čo by tomu mohlo byť, sem sním ;-)
aktuálne auto žere 10 litrov, bez prdele rovných 10 keď chodím ako moja babka, po rovinke ešte ako tak no do kopca nulový záber
V aute je nová lambda, potenciometer, víčko rozdelovača, palec, sviečkové káble, sviečky, bol na ňom v servise pre istotu zoštelovaný predzápal, tlaky sú vo všetkých valcoch 12-13 atmosfér + dnes som teda zistil že či s výfukom alebo bez auto ide tak isto blbo stále, diagnostika nehlási nič...
V servise sa chytali nechápavo za hlavu, keď po celom dni čo sa v aute vŕtali prišli na to, že to auto by podla všetkého malo ísť úplne stopercentne... :cry:
Fakt už som zúfalý, až to nepôjde inak, tak auto skončí toto leto v šrote a kúpim za 300 ečiek nejaký hladký diesel a bude svatý pokoj :/
Peugeot 205 Look 1.9 88kW
riderRLM
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1990
Skutečné jméno: Vlado
tel.:: 918363947
Bydliště: Lipt.Mikuláš(my birth place) , Bratislava(my today life)
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypucovanie katalyzátora

Příspěvek od riderRLM »

naliať? zbitočné peniaze ak dčo také aj existuje iba ti to zasere motor... ak si myslíš ,že ja na figu katalyzátor tak tam daj druhý alebo ho proste odpíl a daj tam rúru alebo rezonátor...
Obrázek
Peugeot 307 1.6 HDi' 05
Peugeot 309 2.0 GTi Turbo' 90
Peugeot 309 1.9 SRD' 89/90
Suzuki GSX-R 1000 K3 '03
------------------------------
Peugeot 607 2.2 16v' 01 -predaná
Peugeot 309 1.9 GRD' 93, zlatúšik - prvá láska,predaná
Peugeot 405 2.0 Mi16' 93 - skončila na ND.. :-/
Odpovědět