Jsem do Lambdy ochotnej dát cca 2 tis.Kč a to asi Bosch neseženu A co ty svíčky?
Pak mám ještě jeden problém... Když jedu něco v autě hučí,nebo má to takovej podobnej zvuk,ale jakmile vyřadim je auto krásně tichý...
měla by tam být origo se 3, ale rači se podívej no buď už rachtá převodovka, nebo jenom spojkový ložisko... svíčky tam dej hlavně se správnym odtrhem...
Ale jinak převodovka řadí pěkně,neškrtá a spojka je taky ok... No ty svíčky jaký mají mít odtrh,moc se v tom nevyznám,ale můžu koupit v autokelly od Brisku typy jsem psal na první stránce a tam 4 kusy vyjdou v akci na 120 kč
jj,ale to co si mi poslal ty ten odkaz s těma náhradama tak od něj tam není ani jedna.. Ale to je ejdno,stejně budu dávat na tvoje rady a od Drakena a budu díky Vám vesele
a takže ten odkaz z autokelly tam můžu dát? Lambdu jsem našel za 600 Kč novou univerzální
A když tam teď mám ty svíčky co se dávají na 1.4 55 kW,jaký může být rozdíl ve spotřebě? Včera jsem rozdělával ty svíčky a nehoráznej bordel je kolem,něco jako malinkatý kamínky,budu to muset nějak vysát...
Další nepříjemná zkušenost,včera jsem po městě trochu víc šlápl na plyn a cca při 130 na autě něco začlo pískat.. Co by to mohlo být? při 100 - 120 nic,ale začíná jít nějak blbě zpátečka,jakoby přes zuby,tak by se udělalo i ložisko spojky,možná spojka celá nová a něco s tou převodovkou.. A už to začíná
a ještě jedna věc,když sem se včera rozjel a jel cca na 2 padesát a dal rychle trojku,něco tam bouchlo,.. Není někdo z Libereckého kraje??