Kluci, poradte mi, narazil jsem na takový oříšek u zadních brzd Bendix na 306ce. Chci dát nové brzdové čelisti, v Jak na to píšou, že páka ručky se musí z původních čelistí demontovat a přiděl na ty nové. Problém je však v tom, že na starých čelistech ja ta páka napevno (asi to nějaký výrobce v druhovýrobě dělá takto). Co teď, jak to řešíte vy?
Z jedné staré čelisti jsem tu páku nakonec pokusně odmontoval flexou, ale stejně mi pořád chybí nějaký malý čep, kterým bych ji přidělal na nové. Zítra mám v plánu navštívit vrakoviště a sehnat si origo čepy případně i páky, ale neexistuje nějaký jiný lepší způsob, na který jsem nepříšel?
Přílohy
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
U novych celisti (Ferodo) byly pribaleny pouze nove zjistovaci krouzky na ty cepy, ale nikoli cepy samotne. Mam koupenou i novou sadu ulozeni brzd, v te jsou taky pouze zajistovaci krouzky a zadne cepy
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa