Ahoj ..tohle auto centrál nemělo vůbec ,osobně jsem si přidělával centrální odevírání do 205-ky a bez problémů.Elektroinstalaci jsem si udělal sám...kumar1537 píše:chtěl jsem se zeptat jestli mělo auto centrál na dálkové ovládání? potřeboval bych elektriku z řidičových dveří. dík za info
Peugeot 205 Kabrio 1.1 bez papírů
-
- Uživatel
- tel.:: 732106931
Re: Peugeot 205 Kabrio 1.1 bez papírů
ok, tak nic
- Katza
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě.není pro mě problém auto zlikvidovat.Kolejničky bohužel(sedačky už nejsou) ,misky (nemám stahovák na pružiny,takže Ti to dam i s tlumičema,kliky dveří (vnitřní nebo vnější ?)Zadní nárazník je na jedné straně vytrženej,přední bych vyndal v pořádku ...cena ..Zadní nárazník bych počítal tak 100 korun když by se musel opravit,za přední 200,dvě poloosy za 500,altík 350,hadice 150,pojistkovka trojuhelníky k zrcátkům rozdělovač 300,když budou blatníky v pohodě..125 za kus,kryty repro 50 korun kus..vše co by jsi chtěl a co mám bych Ti prodal za 2 tisíce korun[/quote]
Tak paráda......to dáme dohromady......stahovák klidně přivezu a můžeme demtovat, pokud bys měl využití pro ten zbytek....kliky vnější pokud jsou černé, čož vypadají že jsou, zadní nárazník si opravim. Cena za vše 2 tis. je uplně v pohodě - možná bych si na místě vybral ještě něco, ale tohle vše na 100% beru....už jen doladit kdy bych se stavil....co víkendy? v sobotu po 15 bych moh dorazit - díky Petr
Tak paráda......to dáme dohromady......stahovák klidně přivezu a můžeme demtovat, pokud bys měl využití pro ten zbytek....kliky vnější pokud jsou černé, čož vypadají že jsou, zadní nárazník si opravim. Cena za vše 2 tis. je uplně v pohodě - možná bych si na místě vybral ještě něco, ale tohle vše na 100% beru....už jen doladit kdy bych se stavil....co víkendy? v sobotu po 15 bych moh dorazit - díky Petr
-
- Uživatel
zdravim,auto centrál nemělo vůbec ale osobně jsem si přidával dálkový centrál a kabeláž jsem si dělal sám ..jde to udělat jednoduše
-
- Uživatel
Tak paráda......to dáme dohromady......stahovák klidně přivezu a můžeme demtovat, pokud bys měl využití pro ten zbytek....kliky vnější pokud jsou černé, čož vypadají že jsou, zadní nárazník si opravim. Cena za vše 2 tis. je uplně v pohodě - možná bych si na místě vybral ještě něco, ale tohle vše na 100% beru....už jen doladit kdy bych se stavil....co víkendy? v sobotu po 15 bych moh dorazit - díky Petr[/quote]Katza píše:V pohodě.není pro mě problém auto zlikvidovat.Kolejničky bohužel(sedačky už nejsou) ,misky (nemám stahovák na pružiny,takže Ti to dam i s tlumičema,kliky dveří (vnitřní nebo vnější ?)Zadní nárazník je na jedné straně vytrženej,přední bych vyndal v pořádku ...cena ..Zadní nárazník bych počítal tak 100 korun když by se musel opravit,za přední 200,dvě poloosy za 500,altík 350,hadice 150,pojistkovka trojuhelníky k zrcátkům rozdělovač 300,když budou blatníky v pohodě..125 za kus,kryty repro 50 korun kus..vše co by jsi chtěl a co mám bych Ti prodal za 2 tisíce korun
O víkendu by to šlo ale končím v práci v 16:00...tak v 16:30 jsem doma a co se týká tlumičů tak pro ně využití nemam..dam je celý
- Katza
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
O víkendu by to šlo ale končím v práci v 16:00...tak v 16:30 jsem doma a co se týká tlumičů tak pro ně využití nemam..dam je celý[/quote]Úchyl na peugeoty píše:Tak paráda......to dáme dohromady......stahovák klidně přivezu a můžeme demtovat, pokud bys měl využití pro ten zbytek....kliky vnější pokud jsou černé, čož vypadají že jsou, zadní nárazník si opravim. Cena za vše 2 tis. je uplně v pohodě - možná bych si na místě vybral ještě něco, ale tohle vše na 100% beru....už jen doladit kdy bych se stavil....co víkendy? v sobotu po 15 bych moh dorazit - díky PetrKatza píše:V pohodě.není pro mě problém auto zlikvidovat.Kolejničky bohužel(sedačky už nejsou) ,misky (nemám stahovák na pružiny,takže Ti to dam i s tlumičema,kliky dveří (vnitřní nebo vnější ?)Zadní nárazník je na jedné straně vytrženej,přední bych vyndal v pořádku ...cena ..Zadní nárazník bych počítal tak 100 korun když by se musel opravit,za přední 200,dvě poloosy za 500,altík 350,hadice 150,pojistkovka trojuhelníky k zrcátkům rozdělovač 300,když budou blatníky v pohodě..125 za kus,kryty repro 50 korun kus..vše co by jsi chtěl a co mám bych Ti prodal za 2 tisíce korun
ok 16:30 je v klidu - tak sme domluveni - tel. si pošleme do SZ - díky a v sobotu se stavim
- josephs
- Nováček
- Rok narození: 1981
- tel.:: 731188420
Zdravím, byla by k mání gumová těsnění kolem oken (přední i zadní) a těsnění co jsou na stropním rámu - mechovky. Pokud by byly, jaký je stav? S fotek je vidět, že některý gumy jsou zkrácený a utrhaný z konců, levá mechovka vypadá docela dobře (lepší stav než mám na autě já ) Pokud by to bylo volný k prodeji, tak za kolik? Můžeš napsat do SZ.
Díky
Díky
Peugeot 205 cabrio 1.4i 55kW RG
Peugeot 205 1.9D 47kW Look - odešel do věčných lovišť
Peugeot 205 1.9D 47kW Look - odešel do věčných lovišť
Ahoj, pokračuješ ještě v prodeji dílů? Potřebuji zadní boční výplně, zadní sedadlo. Jak je na tom kryt střechy? Díky
-
- Uživatel
Zdravim..měl bych jen už sedačky23bus píše:Ahoj, pokračuješ ještě v prodeji dílů? Potřebuji zadní boční výplně, zadní sedadlo. Jak je na tom kryt střechy? Díky
Úchyl na peugeoty píše:Zdravim..měl bych jen už sedačky23bus píše:Ahoj, pokračuješ ještě v prodeji dílů? Potřebuji zadní boční výplně, zadní sedadlo. Jak je na tom kryt střechy? Díky
Můžu poprosit o fotky. Snažím se dát Cti do původního stavu, včetně barvy sedaček. Díky moc
-
- Uživatel
Budu se snažit ale dřív jak po novém roce to nestihnu(marodím) ale sedačka řidiče byla rozbitá23bus píše:Úchyl na peugeoty píše:Zdravim..měl bych jen už sedačky23bus píše:Ahoj, pokračuješ ještě v prodeji dílů? Potřebuji zadní boční výplně, zadní sedadlo. Jak je na tom kryt střechy? Díky
Můžu poprosit o fotky. Snažím se dát Cti do původního stavu, včetně barvy sedaček. Díky moc
Budu se snažit ale dřív jak po novém roce to nestihnu(marodím) ale sedačka řidiče byla rozbitá[/quote]
Jde mi hlavně o zadní. Díky
Jde mi hlavně o zadní. Díky