Peugeot 205 Kabrio 1.1 bez papírů

Úchyl na peugeoty
Uživatel
Uživatel
tel.:: 732106931

Re: Peugeot 205 Kabrio 1.1 bez papírů

Příspěvek od Úchyl na peugeoty »

kumar1537 píše:chtěl jsem se zeptat jestli mělo auto centrál na dálkové ovládání? potřeboval bych elektriku z řidičových dveří. dík za info
Ahoj ..tohle auto centrál nemělo vůbec ,osobně jsem si přidělával centrální odevírání do 205-ky a bez problémů.Elektroinstalaci jsem si udělal sám...
kumar1537
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od kumar1537 »

ok, tak nic :myslim:
Katza
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Petr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katza »

V pohodě.není pro mě problém auto zlikvidovat.Kolejničky bohužel(sedačky už nejsou) ,misky (nemám stahovák na pružiny,takže Ti to dam i s tlumičema,kliky dveří (vnitřní nebo vnější ?)Zadní nárazník je na jedné straně vytrženej,přední bych vyndal v pořádku ...cena ..Zadní nárazník bych počítal tak 100 korun když by se musel opravit,za přední 200,dvě poloosy za 500,altík 350,hadice 150,pojistkovka trojuhelníky k zrcátkům rozdělovač 300,když budou blatníky v pohodě..125 za kus,kryty repro 50 korun kus..vše co by jsi chtěl a co mám bych Ti prodal za 2 tisíce korun[/quote]

Tak paráda......to dáme dohromady......stahovák klidně přivezu a můžeme demtovat, pokud bys měl využití pro ten zbytek....kliky vnější pokud jsou černé, čož vypadají že jsou, zadní nárazník si opravim. Cena za vše 2 tis. je uplně v pohodě - možná bych si na místě vybral ještě něco, ale tohle vše na 100% beru....už jen doladit kdy bych se stavil....co víkendy? v sobotu po 15 bych moh dorazit - díky Petr
Úchyl na peugeoty
Uživatel
Uživatel

zdravim,auto centrál nemělo vůbec ale osobně jsem si přidával dálkový centrál a kabeláž jsem si dělal sám ..jde to udělat jednoduše
Úchyl na peugeoty
Uživatel
Uživatel

Katza píše:V pohodě.není pro mě problém auto zlikvidovat.Kolejničky bohužel(sedačky už nejsou) ,misky (nemám stahovák na pružiny,takže Ti to dam i s tlumičema,kliky dveří (vnitřní nebo vnější ?)Zadní nárazník je na jedné straně vytrženej,přední bych vyndal v pořádku ...cena ..Zadní nárazník bych počítal tak 100 korun když by se musel opravit,za přední 200,dvě poloosy za 500,altík 350,hadice 150,pojistkovka trojuhelníky k zrcátkům rozdělovač 300,když budou blatníky v pohodě..125 za kus,kryty repro 50 korun kus..vše co by jsi chtěl a co mám bych Ti prodal za 2 tisíce korun
Tak paráda......to dáme dohromady......stahovák klidně přivezu a můžeme demtovat, pokud bys měl využití pro ten zbytek....kliky vnější pokud jsou černé, čož vypadají že jsou, zadní nárazník si opravim. Cena za vše 2 tis. je uplně v pohodě - možná bych si na místě vybral ještě něco, ale tohle vše na 100% beru....už jen doladit kdy bych se stavil....co víkendy? v sobotu po 15 bych moh dorazit - díky Petr[/quote]

O víkendu by to šlo ale končím v práci v 16:00...tak v 16:30 jsem doma a co se týká tlumičů tak pro ně využití nemam..dam je celý
Katza
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Petr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katza »

Úchyl na peugeoty píše:
Katza píše:V pohodě.není pro mě problém auto zlikvidovat.Kolejničky bohužel(sedačky už nejsou) ,misky (nemám stahovák na pružiny,takže Ti to dam i s tlumičema,kliky dveří (vnitřní nebo vnější ?)Zadní nárazník je na jedné straně vytrženej,přední bych vyndal v pořádku ...cena ..Zadní nárazník bych počítal tak 100 korun když by se musel opravit,za přední 200,dvě poloosy za 500,altík 350,hadice 150,pojistkovka trojuhelníky k zrcátkům rozdělovač 300,když budou blatníky v pohodě..125 za kus,kryty repro 50 korun kus..vše co by jsi chtěl a co mám bych Ti prodal za 2 tisíce korun
Tak paráda......to dáme dohromady......stahovák klidně přivezu a můžeme demtovat, pokud bys měl využití pro ten zbytek....kliky vnější pokud jsou černé, čož vypadají že jsou, zadní nárazník si opravim. Cena za vše 2 tis. je uplně v pohodě - možná bych si na místě vybral ještě něco, ale tohle vše na 100% beru....už jen doladit kdy bych se stavil....co víkendy? v sobotu po 15 bych moh dorazit - díky Petr
O víkendu by to šlo ale končím v práci v 16:00...tak v 16:30 jsem doma a co se týká tlumičů tak pro ně využití nemam..dam je celý[/quote]

ok 16:30 je v klidu - tak sme domluveni - tel. si pošleme do SZ - díky a v sobotu se stavim :up:
josephs
Nováček
Nováček
Rok narození: 1981
tel.:: 731188420

Příspěvek od josephs »

Zdravím, byla by k mání gumová těsnění kolem oken (přední i zadní) a těsnění co jsou na stropním rámu - mechovky. Pokud by byly, jaký je stav? S fotek je vidět, že některý gumy jsou zkrácený a utrhaný z konců, levá mechovka vypadá docela dobře (lepší stav než mám na autě já ;-) ) Pokud by to bylo volný k prodeji, tak za kolik? Můžeš napsat do SZ.
Díky :Merci:
Peugeot 205 cabrio 1.4i 55kW RG
Peugeot 205 1.9D 47kW Look - odešel do věčných lovišť
23bus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 23bus »

Ahoj, pokračuješ ještě v prodeji dílů? Potřebuji zadní boční výplně, zadní sedadlo. Jak je na tom kryt střechy? Díky
Úchyl na peugeoty
Uživatel
Uživatel

23bus píše:Ahoj, pokračuješ ještě v prodeji dílů? Potřebuji zadní boční výplně, zadní sedadlo. Jak je na tom kryt střechy? Díky
Zdravim..měl bych jen už sedačky
23bus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 23bus »

Úchyl na peugeoty píše:
23bus píše:Ahoj, pokračuješ ještě v prodeji dílů? Potřebuji zadní boční výplně, zadní sedadlo. Jak je na tom kryt střechy? Díky

Můžu poprosit o fotky. Snažím se dát Cti do původního stavu, včetně barvy sedaček. Díky moc
Úchyl na peugeoty
Uživatel
Uživatel

23bus píše:
Úchyl na peugeoty píše:

Můžu poprosit o fotky. Snažím se dát Cti do původního stavu, včetně barvy sedaček. Díky moc
Budu se snažit ale dřív jak po novém roce to nestihnu(marodím) ale sedačka řidiče byla rozbitá
23bus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 23bus »

Budu se snažit ale dřív jak po novém roce to nestihnu(marodím) ale sedačka řidiče byla rozbitá[/quote]

Jde mi hlavně o zadní. Díky
Odpovědět