Problém s převařeným výfukem
Problém s převařeným výfukem
Zdravím, převařil jsem originální koncovku za trochu lépe vypadající koncovku výfuku. Když nechám motor běžet na volno tak se zdá , že šlape jak by měl. Ale při rozjezdu se začne dusit , až chcípne. I při vyřazení se mu moc nechce. Je to třeba tím že změnou koncovky se zvýšila komprese motoru ??? Napadlo mě zvýšit otáčky na volnoběh , ale nevím jak na to a zda se to vůbec dá. Jestli píšu hlouposti tak se předem omlouvám , chtěl bych nasbírat nějaké rady a zkušenosti tady
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: Problém s převařeným výfukem
to je kravina, ta koncovka nemá na nic vliv, jo kdyby ti upad vejfuk hned za svodem tak by to jelo o dost hůř, ale tohle určitě nic neudělá.... tam bude jinej problém. co je v tom za motor?
Opravdu se v tom zatím moc nevyznam..:X Mam tam 1.0 benzín
- vinorak
- odborník
a je to ještě karburátor, nebo už jednobodový vstřikování?
A jak jsi psal že by mi musel upadnout výfuk hned za svodama tak mi napadlo že ta vložka která je v tom spoji už taky není zrovna nejlepší nemolo by to být tím že to špatně těsní ? Jinak je to jednobodový vstřikování
- vinorak
- odborník
no ale kdyby to prdělo tak by si to slyšel ne... a diagnostika nesvítí ?
To jo...Nene nic
Tak už jsem na to přišel Jak už jsem psal bál jsem se aby to nefoukalo za svodama. Když jsem vlezl pod auto byl vytrženej šroub a výfuk visel jen na jednom, našel jsem za starého výfuku trochu lepší vložku , přitáhl šrouby a auto šlape jak by mělo :) I přesto moc díky za radu..! :)