obracím se na Vás s prosbou o radu. Mám motor 1,4 55 kW. Vypařila se mi voda a po dolití přinastartovaném motoru jsem dojel v pohodě domů, a pak už nenastartoval motor. Měl jsem podezření na prasklou hlavu, ta ale vypadá ok. Tlačilo mi to olej do karburátoru a celkem dost. Nemá s tím někdo zkušenosti? Nebo co by to mohlo být? Díky za odpověď.
Nestartuje - help
-
Lachtan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nestartuje - help
Nazdar chlapi,
obracím se na Vás s prosbou o radu. Mám motor 1,4 55 kW. Vypařila se mi voda a po dolití přinastartovaném motoru jsem dojel v pohodě domů, a pak už nenastartoval motor. Měl jsem podezření na prasklou hlavu, ta ale vypadá ok. Tlačilo mi to olej do karburátoru a celkem dost. Nemá s tím někdo zkušenosti? Nebo co by to mohlo být? Díky za odpověď.
P205 XR 1.4 55 kW
- Milhaus
- Club admin

- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nestartuje - help
zadřenej motor...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin

- Kontaktovat uživatele:
napřed zjisti co s ním fakt máš...pak až vyměňuj motor...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
-
Lachtan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak oprava, teď jsem si vzpomněl že jsem motor po dojetí domů ještě dvakrát nastartoval a nic se nedělo, tak nevím jestli je to zadřeným motorem, ten normálně točí, ale nechytne,a tlačí olej.
P205 XR 1.4 55 kW
-
Lachtan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
výměna motoru by přišla jako posledí varianta, jasně že se snažím přijít na to co tomu je.
P205 XR 1.4 55 kW
- Milhaus
- Club admin

- Kontaktovat uživatele:
proč ti ta voda vůbec vyvřela?Lachtan píše:výměna motoru by přišla jako posledí varianta, jasně že se snažím přijít na to co tomu je.
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
-
Lachtan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no poslední dobou jsem jezdil jenom po dálnici, takže asi tím hycem od motoru se vypařila než jsem si toho stačil všimnout
P205 XR 1.4 55 kW
-
Lachtan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ještě dotaz, ta diagnostika se asi udělat nedá když mám sundanou hlavu, to bych asi na nic nepřišel co? a jestli by to mojem autě vůbec šlo 
P205 XR 1.4 55 kW
- vinorak
- odborník

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
takže k diagnostice: jestli si neodpojil baterku, tak tam závady budou uložený.
k hlavě: Nemusí tam bejt díra, aby byla praská, stačí malá trhlinka. Zkouší se to otlakováním.nebo je jenom fouklý těsnění pod hlavou...
No teda vyvařit vodu to je docela síla. Kamarád taky takhle jel a praskla mu hadice a vytekla všechna voda, ale prý to měl domů jenom kilometr tak že to dojede
svítilo mu stop a ručička opřená do červenýho. A co myslíte, že se stalo.. no zadřel to. kdyby to domu dotáh, tak stačilo sehnat hadici a dolít vodu, ale takhle kupoval nový motor 
k hlavě: Nemusí tam bejt díra, aby byla praská, stačí malá trhlinka. Zkouší se to otlakováním.nebo je jenom fouklý těsnění pod hlavou...
No teda vyvařit vodu to je docela síla. Kamarád taky takhle jel a praskla mu hadice a vytekla všechna voda, ale prý to měl domů jenom kilometr tak že to dojede
- vincent
- Stálý inventář 205clubu

kdyby byla praskla hlava tak by jen tlakovala a hazela vodu do expanzky
PEUGEOT 1,6 GTI MALA FRANCOUZKA PILA-minulost

mě jednou z auta vytekla všechna voda zkrz vodní pumpu
následky zkroucená hlava