Zadek napasovaný, teď to zase rozebrat, doladit pár drobností, počkat až se udělá pěkně, nebude všude lítat sůl a vyrazí se konečně pískovat. Teď budu připravovat CTI na sezonu.
Super práce Mám rád, když se to dělá pořádně, což tady očividně ano :)
Peugeot 205 CTI 75kW 1993 - červená leštěnka Škoda Fabia Combi 2.0 MPI 85kW 2007 - černá krasavice z Rajchu
ex: Škoda Forman 1.3 40kW 1994 - pro nedostatek času prodán do muzea v Třinci u dealera Karireal - čeká ho druhý život Škoda Fabia Combi 1.9 SDI 47kW 2003 - ve 440t km sešrotována u Milaty v Dobré, sloužila spolehlivě až do konce
Zase o kus dál. Pod blatníky mám připraveno a z laminátu jsem dostal barvu dolů. Nyní se učím pracovat s laminátem a opravuji praskliny a nepřesnosti. A narazil jsem na další díl, co mi chyběl, originál přední mřížka mezi světla.
Práce na autě se na skoro rok zastavily, ale už se zase začíná a protože mě lamináty po pár týdnech už štvaly, na odreagování jsem se pustil do přípravy náprav. Opískováno, epoxidový základ a navrch AKZ. O dlouhých zimních večerech se bude skládat.
Stále se laminátuje a v mezičase co laminát vysychá jsem se pustil do skládání náprav a brzd. Podařilo se mi taky splašit rozpěru, křídlo a nepožitý výfuk Magnum. Na vrakárně jsem ještě jako bonus narazil na 5díru, takže radost veliká.