Oblíbené filmy

Chtěli byste si jen popovídat? Tak právě tahle sekce je tady pro vás
Červený Tom
205club je můj domov
205club je můj domov
Rok narození: 1980
Kontaktovat uživatele:

Re: Oblíbené filmy

Příspěvek od Červený Tom »

renm píše:
Tomas cerveny píše:Já válečné,komedie a každý který mě zaujme. Jinak filmy od Tarantina a Rodrigueze "Pulp fiction,Od Soumraku do Úsvitu,Kill Bill,Sin City" a další + Mel Gibson a jeho filmy v kterých hrál nebo je natočil hlavně "Statečné Srdce" :Merci:
voják jak má být :fran: řekni mi na co se díváš a já ti povím kdo jsi..... :fran:
Si,Si asta muego seňor Já rád dělat velké bum a jezdit velkými auty :blbl: :blbl: :car: :car: A proto já mít pak Peugeot 205 jako malé auto na uklidnění :lol: :lol: A koukat na filmy co a jak a inspirovat se :fran: :fran: Ps. Ale nesedí ti to viděl jsem třeba také z donucení film "Titanic" s Leonardo di Kapříkem :car: :car:
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
vincent
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od vincent »

valecny filmy sou gut,ale docela dost skresleny
PEUGEOT 1,6 GTI MALA FRANCOUZKA PILA-minulost
Obrázek
LivingLegend
205 its my life
205 its my life
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LivingLegend »

vincent píše:valecny filmy sou gut,ale docela dost skresleny
jak ktere
ČERNÁ METLA HIP-HOP SMETLA!!!!!
vincent
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od vincent »

vsechny,protoze sem v tom vyrustal a vyrustam.sme takova military rodina,takze vo tom neco vim.bratrstvo neohrozenych je podle pravdy,ale co amici mohli obejit tak raci obesli protoze byli posrany se poustet do boju s SS nebo Wermachtem :fran:
Obrázek
LivingLegend
205 its my life
205 its my life
Kontaktovat uživatele:

vincent píše:vsechny,protoze sem v tom vyrustal a vyrustam.sme takova military rodina,takze vo tom neco vim.bratrstvo neohrozenych je podle pravdy,ale co amici mohli obejit tak raci obesli protoze byli posrany se poustet do boju s SS nebo Wermachtem :fran:
ja nerikam ze vse ale co treba dopisy z ivojimy
vincent
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od vincent »

tak ten sem jeste nevidel,ale videl si treba Napola Hitlerova elita dost dobrej a uplne podle pravdy
Obrázek
Tkelisovka
Uživatel
Uživatel
Rok narození: 1979
Skutečné jméno: Tomas

Příspěvek od Tkelisovka »

asi se to do topicu nehodí :myslim: ale když vál. téma tak třeba Bílé peklo a pro knihomoly jako jsem já knihy od Svena Hassela atd.
205 1,1 5dv. na ND
205 1,1 3dv.
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od vinorak »

Jo tak válečného filmu se vám zachtělo.. no tak to doporučuju film Jdi a dívej se :up: :cool:
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
Červený Tom
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

vincent píše:vsechny,protoze sem v tom vyrustal a vyrustam.sme takova military rodina,takze vo tom neco vim.bratrstvo neohrozenych je podle pravdy,ale co amici mohli obejit tak raci obesli protoze byli posrany se poustet do boju s SS nebo Wermachtem :fran:

V něčem máš pravdu,ale koukni se třeba na filmy "Černý jestřáb sestřelen,Signum Laudis, Na západní frontě klid,Apocalypsa,Četa, a mnohé další a tam je to dost o skutečnosti in natura a pravdě. A amici byly posraní o tom není pochyb ale není se čemu divit v té době nastupovaly jako nováčci proti elitním veteránům kteří bojovaly už nějaký ten rok na frontě. Ostatně třeba Michael Wittman to ukázal nejenom jim ale i britům a jejich Britské 7. obrněné divize u Villers-Bocage kterou tam zničil on s pomocí 4 Dalších bojeschopných Tygrů co to znamená být profík ;-) :lol: Ps.A mohli ho skusit obejít :Merci:
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
Červený Tom
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Tkelisovka píše:asi se to do topicu nehodí :myslim: ale když vál. téma tak třeba Bílé peklo a pro knihomoly jako jsem já knihy od Svena Hassela atd.

Sice to sem pravda moc nehodí k danému tématu,ale mám třeba všechny knížky od něj + Remargue,Leo Keslera,Helmuta Nowakaa mnohé další a další. Jsem holt knihomol :fran: :fran: :Merci:
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
Hasis
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

fuuuj knizky. to je vec co totalne nesnasim. Ja cetl jen povinou cetbu :m:
VTS powa
LivingLegend
205 its my life
205 its my life
Kontaktovat uživatele:

Hasis píše:fuuuj knizky. to je vec co totalne nesnasim. Ja cetl jen povinou cetbu :m:
to ja rad ctu treba bratrstvno neohrozenych ale treba i kopletniho lamberta tak ale ted neni moc casu :cry:
frost

Příspěvek od frost »

stare ceske komedie a kriminalky su podla mna najlepsie :lol: homolkovci, 4 vrazdy, dedictvi...jo a este klasika ako je predator, terminator, rambo I......a samozrejme serial red dwarf :lol:
vincent
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od vincent »

Tomas cerveny píše:

V něčem máš pravdu,ale koukni se třeba na filmy "Černý jestřáb sestřelen,Signum Laudis, Na západní frontě klid,Apocalypsa,Četa, a mnohé další a tam je to dost o skutečnosti in natura a pravdě. A amici byly posraní o tom není pochyb ale není se čemu divit v té době nastupovaly jako nováčci proti elitním veteránům kteří bojovaly už nějaký ten rok na frontě. Ostatně třeba Michael Wittman to ukázal nejenom jim ale i britům a jejich Britské 7. obrněné divize u Villers-Bocage kterou tam zničil on s pomocí 4 Dalších bojeschopných Tygrů co to znamená být profík ;-) :lol: Ps.A mohli ho skusit obejít :Merci:
jasne,ale koukni se na rezisery Cety a Apocalypsi oba byli ve Vietnamu a prozily tu valku tak proto sou takhle natoceny,ale zas to tam skreslujou.malo kdo vi,ze vzdycky polovina vetnamcu co bojovali proti amikum tak v dzungli nikdy nebyli a neumeli se tam pohybovat
Obrázek
Červený Tom
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

jasne,ale koukni se na rezisery Cety a Apocalypsi oba byli ve Vietnamu a prozily tu valku tak proto sou takhle natoceny,ale zas to tam skreslujou.malo kdo vi,ze vzdycky polovina vetnamcu co bojovali proti amikum tak v dzungli nikdy nebyli a neumeli se tam pohybovat[/quote]

To je sice pravda ale kluci z Vietminhu a po té co se přejmenovaly z Vietcongu dostaly takové červené knížky od tatíčka Stalina a od strýčků Ho a Maa a hned kluci věděli jak se mají v djungli chovat a bojovat s imperialistickými státy :fran: :fran: Ps. Neboj nejenom se koukám na TV,DVD,Video ale hlavně čtu a zjištuji veškeré souvislosti a okolnosti k danému tématu . Ty filmy mají vždy něco přidaného oproti originálu nebo skutečnosti prožité autorem předlohy a je to tím aby ten film diváky přitáhnul a zaujal a vypověděl jim co to je být ve válce a co to znamená konflikt,genocida,smrt,holocaust a další strašné věci kterých je lidstvo schopno a slova na které se zapomíná a na které by se určitě zapomenout nemělo aby k nim nedocházelo :up: :up: 2.Ps. Ale to už se vzdalujeme trochu od tématu tak podotýkám že jsem minulý pátek viděl ruský film 9.rota od režiséra Fjodora Bondarčuka a bylo to dost pěkné i když dost smutné a tvrdé :up: :up: :Merci:
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
Odpovědět