Si,Si asta muego seňor Já rád dělat velké bum a jezdit velkými autyrenm píše:voják jak má býtTomas cerveny píše:Já válečné,komedie a každý který mě zaujme. Jinak filmy od Tarantina a Rodrigueze "Pulp fiction,Od Soumraku do Úsvitu,Kill Bill,Sin City" a další + Mel Gibson a jeho filmy v kterých hrál nebo je natočil hlavně "Statečné Srdce"řekni mi na co se díváš a já ti povím kdo jsi.....
Oblíbené filmy
- Červený Tom
- 205club je můj domov

- Rok narození: 1980
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oblíbené filmy
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
- vincent
- Stálý inventář 205clubu

valecny filmy sou gut,ale docela dost skresleny
PEUGEOT 1,6 GTI MALA FRANCOUZKA PILA-minulost

- LivingLegend
- 205 its my life

- Kontaktovat uživatele:
jak kterevincent píše:valecny filmy sou gut,ale docela dost skresleny
ČERNÁ METLA HIP-HOP SMETLA!!!!!
- vincent

vsechny,protoze sem v tom vyrustal a vyrustam.sme takova military rodina,takze vo tom neco vim.bratrstvo neohrozenych je podle pravdy,ale co amici mohli obejit tak raci obesli protoze byli posrany se poustet do boju s SS nebo Wermachtem 

- LivingLegend
- 205 its my life

- Kontaktovat uživatele:
ja nerikam ze vse ale co treba dopisy z ivojimyvincent píše:vsechny,protoze sem v tom vyrustal a vyrustam.sme takova military rodina,takze vo tom neco vim.bratrstvo neohrozenych je podle pravdy,ale co amici mohli obejit tak raci obesli protoze byli posrany se poustet do boju s SS nebo Wermachtem
- vincent

tak ten sem jeste nevidel,ale videl si treba Napola Hitlerova elita dost dobrej a uplne podle pravdy

- Tkelisovka
- Uživatel

- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Tomas
asi se to do topicu nehodí
ale když vál. téma tak třeba Bílé peklo a pro knihomoly jako jsem já knihy od Svena Hassela atd.
205 1,1 5dv. na ND
205 1,1 3dv.
205 1,1 3dv.
- vinorak
- odborník

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Jo tak válečného filmu se vám zachtělo.. no tak to doporučuju film Jdi a dívej se

- Červený Tom
- 205club je můj domov

- Kontaktovat uživatele:
vincent píše:vsechny,protoze sem v tom vyrustal a vyrustam.sme takova military rodina,takze vo tom neco vim.bratrstvo neohrozenych je podle pravdy,ale co amici mohli obejit tak raci obesli protoze byli posrany se poustet do boju s SS nebo Wermachtem
V něčem máš pravdu,ale koukni se třeba na filmy "Černý jestřáb sestřelen,Signum Laudis, Na západní frontě klid,Apocalypsa,Četa, a mnohé další a tam je to dost o skutečnosti in natura a pravdě. A amici byly posraní o tom není pochyb ale není se čemu divit v té době nastupovaly jako nováčci proti elitním veteránům kteří bojovaly už nějaký ten rok na frontě. Ostatně třeba Michael Wittman to ukázal nejenom jim ale i britům a jejich Britské 7. obrněné divize u Villers-Bocage kterou tam zničil on s pomocí 4 Dalších bojeschopných Tygrů co to znamená být profík
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
- Červený Tom
- 205club je můj domov

- Kontaktovat uživatele:
Tkelisovka píše:asi se to do topicu nehodíale když vál. téma tak třeba Bílé peklo a pro knihomoly jako jsem já knihy od Svena Hassela atd.
Sice to sem pravda moc nehodí k danému tématu,ale mám třeba všechny knížky od něj + Remargue,Leo Keslera,Helmuta Nowakaa mnohé další a další. Jsem holt knihomol
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
- LivingLegend
- 205 its my life

- Kontaktovat uživatele:
to ja rad ctu treba bratrstvno neohrozenych ale treba i kopletniho lamberta tak ale ted neni moc casuHasis píše:fuuuj knizky. to je vec co totalne nesnasim. Ja cetl jen povinou cetbu
-
frost
stare ceske komedie a kriminalky su podla mna najlepsie :lol: homolkovci, 4 vrazdy, dedictvi...jo a este klasika ako je predator, terminator, rambo I......a samozrejme serial red dwarf :lol:
- vincent

jasne,ale koukni se na rezisery Cety a Apocalypsi oba byli ve Vietnamu a prozily tu valku tak proto sou takhle natoceny,ale zas to tam skreslujou.malo kdo vi,ze vzdycky polovina vetnamcu co bojovali proti amikum tak v dzungli nikdy nebyli a neumeli se tam pohybovatTomas cerveny píše:vincent píše:vsechny,protoze sem v tom vyrustal a vyrustam.sme takova military rodina,takze vo tom neco vim.bratrstvo neohrozenych je podle pravdy,ale co amici mohli obejit tak raci obesli protoze byli posrany se poustet do boju s SS nebo Wermachtem
V něčem máš pravdu,ale koukni se třeba na filmy "Černý jestřáb sestřelen,Signum Laudis, Na západní frontě klid,Apocalypsa,Četa, a mnohé další a tam je to dost o skutečnosti in natura a pravdě. A amici byly posraní o tom není pochyb ale není se čemu divit v té době nastupovaly jako nováčci proti elitním veteránům kteří bojovaly už nějaký ten rok na frontě. Ostatně třeba Michael Wittman to ukázal nejenom jim ale i britům a jejich Britské 7. obrněné divize u Villers-Bocage kterou tam zničil on s pomocí 4 Dalších bojeschopných Tygrů co to znamená být profík:lol: Ps.A mohli ho skusit obejít
![]()

- Červený Tom
- 205club je můj domov

- Kontaktovat uživatele:
jasne,ale koukni se na rezisery Cety a Apocalypsi oba byli ve Vietnamu a prozily tu valku tak proto sou takhle natoceny,ale zas to tam skreslujou.malo kdo vi,ze vzdycky polovina vetnamcu co bojovali proti amikum tak v dzungli nikdy nebyli a neumeli se tam pohybovat[/quote]
To je sice pravda ale kluci z Vietminhu a po té co se přejmenovaly z Vietcongu dostaly takové červené knížky od tatíčka Stalina a od strýčků Ho a Maa a hned kluci věděli jak se mají v djungli chovat a bojovat s imperialistickými státy
Ps. Neboj nejenom se koukám na TV,DVD,Video ale hlavně čtu a zjištuji veškeré souvislosti a okolnosti k danému tématu . Ty filmy mají vždy něco přidaného oproti originálu nebo skutečnosti prožité autorem předlohy a je to tím aby ten film diváky přitáhnul a zaujal a vypověděl jim co to je být ve válce a co to znamená konflikt,genocida,smrt,holocaust a další strašné věci kterých je lidstvo schopno a slova na které se zapomíná a na které by se určitě zapomenout nemělo aby k nim nedocházelo
2.Ps. Ale to už se vzdalujeme trochu od tématu tak podotýkám že jsem minulý pátek viděl ruský film 9.rota od režiséra Fjodora Bondarčuka a bylo to dost pěkné i když dost smutné a tvrdé
To je sice pravda ale kluci z Vietminhu a po té co se přejmenovaly z Vietcongu dostaly takové červené knížky od tatíčka Stalina a od strýčků Ho a Maa a hned kluci věděli jak se mají v djungli chovat a bojovat s imperialistickými státy
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "