kde sehnat prahy
- p!nk p!ggy
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kde sehnat prahy
kluci a holky prosim vas,nevite,kde sehnat nejake prahy??treba od nekoho..nemusi to byt nic extra tunning..proste nejake hezke prahy..mam na tom GTi predni spoiler,a chtel bych k tomu jeste nejake prahy a casem treba i zadni spoiler.. tak jestli nekdo o necem nevite..jako cumnel jsem na net za uplne nove OBYCEJNE chteji 7800kc :D jsem rikal haha nas*at..jsem myslel ze nove budou tak za dvojku a ono houby..nebo treba i jsou ale nekde jinde nez jsem koukal..ale coz o to ona ta stranka je sama o sobe dost predrazena..myslim ze to byli autodily.cz..tak zatim asi jen tak informacne kdybyste nekdo o necem vedel..diky moc
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
Opel Astra F
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: kde sehnat prahy
zajed si do polska a nebo se podiv tady http://205gti.org/?action=shop
VTS powa
Měl bych na prodej tohle, veškeré díly z tohoto vozidla, tak si vyber. Jsem od Plzně, něco je možné i poslat poštou.Můj mail je: hauhau@volny.cz Další foto můžu zaslat mailem.
- p!nk p!ggy
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jak to funguje s tema UNI prahama??jak jako ze jsou od velikosti napr 165-185??a jaky rozmer tam ma 3dver 205ka??ta ma malo co :D ale nevim kolik a nejak nemuzu najit na netu rozmery..
Opel Astra F
Opel Astra F
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
myslim ze to maji udelany tak ze mas koncové dily toho prahu a ty muzes podel potreby posunovat po tom stredovém ... anebo si v objednávce zadáš delku a oni ti to udelaji na míru ...p!nk p!ggy píše:jak to funguje s tema UNI prahama??jak jako ze jsou od velikosti napr 165-185??a jaky rozmer tam ma 3dver 205ka??ta ma malo co :D ale nevim kolik a nejak nemuzu najit na netu rozmery..
- p!nk p!ggy
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jde mi o to ze nektere tam maji fakt hezke a jeste levnejsi nez se tu nabizi starsi..coz me docela laka..a jak se ty prahy pridelavaji??
Opel Astra F
Opel Astra F
- Shotgun
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Lada
Kolik by jsi chtěl za plast zadních dveří jak je vněm ten zamek.A červený interier nemáš (Koberec, středový panel,bočnice dveří).
P205MI16 Weber 45 DCOE
- Mirda KV
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1978
- Skutečné jméno: Mirek
uni prahy jsou bez zakončovacích prvků, ty jsou k balení připoženy volně. Vlastní nástavec si naměříš na potřebnou délku ,zařízneš a ukončíš je poté těmi zakončovacíma prvkama. Tyhle prahy jdou přidělat různě přilepit,přišroubovat ... Švára si je kupoval na Vectru a tam jsme do nich vyrobily takový profily z hliníku ,který se zalily do těch plastů epoxydem a za ně se samotnej práh přidělal ke kastli. Ještě se to podmázlo silikonem pak doladil přechod mezi kastlí a prahem ,stříklo a paráda .p!nk p!ggy píše:jde mi o to ze nektere tam maji fakt hezke a jeste levnejsi nez se tu nabizi starsi..coz me docela laka..a jak se ty prahy pridelavaji??
- p!nk p!ggy
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mirda KV píše: uni prahy jsou bez zakončovacích prvků, ty jsou k balení připoženy volně. Vlastní nástavec si naměříš na potřebnou délku ,zařízneš a ukončíš je poté těmi zakončovacíma prvkama. Tyhle prahy jdou přidělat různě přilepit,přišroubovat ... Švára si je kupoval na Vectru a tam jsme do nich vyrobily takový profily z hliníku ,který se zalily do těch plastů epoxydem a za ně se samotnej práh přidělal ke kastli. Ještě se to podmázlo silikonem pak doladil přechod mezi kastlí a prahem ,stříklo a paráda .
aha :D:D zni to na me velice slozite :D:D
Opel Astra F
Opel Astra F
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Nabízim ty co jsou na obrázku,lepší obrázek bohužel v tuto chvíli nemám.Cena 2600,- za pár + poštovné ,byly by nové a jsou z laminátu Sám si je budu do měsíce taky kupovat na svoje,ale upozorňuju že jsou hlavně pro GTip!nk p!ggy píše:Mirda KV píše: uni prahy jsou bez zakončovacích prvků, ty jsou k balení připoženy volně. Vlastní nástavec si naměříš na potřebnou délku ,zařízneš a ukončíš je poté těmi zakončovacíma prvkama. Tyhle prahy jdou přidělat různě přilepit,přišroubovat ... Švára si je kupoval na Vectru a tam jsme do nich vyrobily takový profily z hliníku ,který se zalily do těch plastů epoxydem a za ně se samotnej práh přidělal ke kastli. Ještě se to podmázlo silikonem pak doladil přechod mezi kastlí a prahem ,stříklo a paráda .
aha :D:D zni to na me velice slozite :D:D
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner