jak pridat sviznost na peugeot grd???

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Mirda KV
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1978
Skutečné jméno: Mirek

Re: jak pridat sviznost na peugeot grd???

Příspěvek od Mirda KV »

kocicakk píše:a co vy na to napachat tam turbo nejaky maly s malim tlakem aby se ten motor neznicil jestli se da a co vsechno by to obnaselo dat tam turbo to by asi nebyl zas takovej problem lidi by byli a material taky ale docela mi to rozmlouvaj ale prece bych to risknul ale co na to ten motor aby se mi nerozskocil mam toho pazputa docela udelanyho komplet tuning da se rict ale ta sviznost tomu chybya to me stve na jiny momentaklne neni a nacpal jsem do nej docela dost penez a toho stravenyho casu nad tim ani nemluvit a a aspon rok me jeste musi vozit a todle je opravdu jedina vec co pazoutu chybí
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
sice nepíšeš kolik má ten motor nalítáno a jestli je nějak už opravovaný ,ale když to vezmu ,že v průmeru je těmhle auťákům cca 13 a více let,km maj nalítáno taky většinou hezkou sumičku, tak bych nějaké turbo na takový motor už neriskoval. Ten tlak by nemusela vydržet hlava,ojnice, klika ......atd. Takže do tuning káry buď implantovat úplně jinej motor nebo jestli jseš dosti majetnej nechat stávající motor komletně pro to turbo upravit,jako kovaný písty ,ojnice atd. Ale ta cena bude pěkně vysoká
Teď si vozim zadek v Octavii 1,9 TDi a jezdím za Obrázek
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Příspěvek od WoMec »

Mirda KV píše:Tankuj u Shell W-Power Diesel nebo lej do nafty celeoročně aditivum.Aspoň já to tak dělám a u 406 Hdi sem pocítil pěknej rozdíl ve výkonu a i spotřeba šla krapet dolů. Česká nafta stojí za dvě věci, kdo natankoval v Německu nebo Rakousku ,tak ví. :car:
naftu beru vyhradně u shellu ... nikde jinde bych asi nebral ... mozna tak jeste OMV ... nebo Agip
kocicakk píše:a co vy na to napachat tam turbo nejaky maly s malim tlakem aby se ten motor neznicil jestli se da a co vsechno by to obnaselo dat tam turbo to by asi nebyl zas takovej problem lidi by byli a material taky ale docela mi to rozmlouvaj ale prece bych to risknul ale co na to ten motor aby se mi nerozskocil mam toho pazputa docela udelanyho komplet tuning da se rict ale ta sviznost tomu chybya to me stve na jiny momentaklne neni a nacpal jsem do nej docela dost penez a toho stravenyho casu nad tim ani nemluvit a a aspon rok me jeste musi vozit a todle je opravdu jedina vec co pazoutu chybí
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
pokud chces turbo ... dej si tam motor ze 405ky TDcka ... rozhodně si tim ušetříš starosti a peníze ... každopadně nedávej turbo na stávajíci motor ... možná naoko ty motory vypadaji stejne ale co se týče materialů jsou to 2 ruzne veci ... ;)
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

takzrovna s tim turbem bych se nebal, D motory sou predimenzovany, proto daji 500 000 a vic, takze ti mozna s turbem nenajede 500,ale 300 urcite, za zkousku nic nedas. D motor sezenes vzdycky a do 4000 nejvic :up:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od vinorak »

Hanz píše:takzrovna s tim turbem bych se nebal, D motory sou predimenzovany, proto daji 500 000 a vic, takze ti mozna s turbem nenajede 500,ale 300 urcite, za zkousku nic nedas. D motor sezenes vzdycky a do 4000 nejvic :up:
no ale stejně potřebuješ jiný svody, turbo, jiný čerpadlo a tak. Takže v týhle variantě je asi nejjednoduší sehnat rovnou td ;-)
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

no jasny, ted je jen otazka, jak moc si s tim chce vyhrat, ja bych se teda taky priklanel k variante hodit tam td z 405, s tim ti muze aspon zoby poradit
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
aaischa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaischa »

už zase disel tuning :D TURBO do normálního motoru NE, halda práce a akorát to odděláš... achjo... už zase, nepoučitelnej, ono ten olej do filtlru taky neni jentak.... maly turbo co to je ? normalni cerpadlo ti s turbem stejne poradne nepojede protoze kdyz zabere turbo je potřeba pridat naftu ale normal cerpadlo ti neprida nic, takze vysledek na kuloví... chlape chlape...

kdyz uz chces dracit tak si vem benzina...
bejvávala 205ka
Hasis
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

aaischa píše:kdyz uz chces dracit tak si vem benzina...
presne tak. moje slova :m:
VTS powa
Odpovědět