sice nepíšeš kolik má ten motor nalítáno a jestli je nějak už opravovaný ,ale když to vezmu ,že v průmeru je těmhle auťákům cca 13 a více let,km maj nalítáno taky většinou hezkou sumičku, tak bych nějaké turbo na takový motor už neriskoval. Ten tlak by nemusela vydržet hlava,ojnice, klika ......atd. Takže do tuning káry buď implantovat úplně jinej motor nebo jestli jseš dosti majetnej nechat stávající motor komletně pro to turbo upravit,jako kovaný písty ,ojnice atd. Ale ta cena bude pěkně vysokákocicakk píše:a co vy na to napachat tam turbo nejaky maly s malim tlakem aby se ten motor neznicil jestli se da a co vsechno by to obnaselo dat tam turbo to by asi nebyl zas takovej problem lidi by byli a material taky ale docela mi to rozmlouvaj ale prece bych to risknul ale co na to ten motor aby se mi nerozskocil mam toho pazputa docela udelanyho komplet tuning da se rict ale ta sviznost tomu chybya to me stve na jiny momentaklne neni a nacpal jsem do nej docela dost penez a toho stravenyho casu nad tim ani nemluvit a a aspon rok me jeste musi vozit a todle je opravdu jedina vec co pazoutu chybí
jak pridat sviznost na peugeot grd???
- Mirda KV
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1978
- Skutečné jméno: Mirek
Re: jak pridat sviznost na peugeot grd???
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
naftu beru vyhradně u shellu ... nikde jinde bych asi nebral ... mozna tak jeste OMV ... nebo AgipMirda KV píše:Tankuj u Shell W-Power Diesel nebo lej do nafty celeoročně aditivum.Aspoň já to tak dělám a u 406 Hdi sem pocítil pěknej rozdíl ve výkonu a i spotřeba šla krapet dolů. Česká nafta stojí za dvě věci, kdo natankoval v Německu nebo Rakousku ,tak ví.
pokud chces turbo ... dej si tam motor ze 405ky TDcka ... rozhodně si tim ušetříš starosti a peníze ... každopadně nedávej turbo na stávajíci motor ... možná naoko ty motory vypadaji stejne ale co se týče materialů jsou to 2 ruzne veci ... ;)kocicakk píše:a co vy na to napachat tam turbo nejaky maly s malim tlakem aby se ten motor neznicil jestli se da a co vsechno by to obnaselo dat tam turbo to by asi nebyl zas takovej problem lidi by byli a material taky ale docela mi to rozmlouvaj ale prece bych to risknul ale co na to ten motor aby se mi nerozskocil mam toho pazputa docela udelanyho komplet tuning da se rict ale ta sviznost tomu chybya to me stve na jiny momentaklne neni a nacpal jsem do nej docela dost penez a toho stravenyho casu nad tim ani nemluvit a a aspon rok me jeste musi vozit a todle je opravdu jedina vec co pazoutu chybí
takzrovna s tim turbem bych se nebal, D motory sou predimenzovany, proto daji 500 000 a vic, takze ti mozna s turbem nenajede 500,ale 300 urcite, za zkousku nic nedas. D motor sezenes vzdycky a do 4000 nejvic
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
no ale stejně potřebuješ jiný svody, turbo, jiný čerpadlo a tak. Takže v týhle variantě je asi nejjednoduší sehnat rovnou tdHanz píše:takzrovna s tim turbem bych se nebal, D motory sou predimenzovany, proto daji 500 000 a vic, takze ti mozna s turbem nenajede 500,ale 300 urcite, za zkousku nic nedas. D motor sezenes vzdycky a do 4000 nejvic
no jasny, ted je jen otazka, jak moc si s tim chce vyhrat, ja bych se teda taky priklanel k variante hodit tam td z 405, s tim ti muze aspon zoby poradit
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- aaischa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
už zase disel tuning :D TURBO do normálního motoru NE, halda práce a akorát to odděláš... achjo... už zase, nepoučitelnej, ono ten olej do filtlru taky neni jentak.... maly turbo co to je ? normalni cerpadlo ti s turbem stejne poradne nepojede protoze kdyz zabere turbo je potřeba pridat naftu ale normal cerpadlo ti neprida nic, takze vysledek na kuloví... chlape chlape...
kdyz uz chces dracit tak si vem benzina...
kdyz uz chces dracit tak si vem benzina...
bejvávala 205ka
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
presne tak. moje slovaaaischa píše:kdyz uz chces dracit tak si vem benzina...
VTS powa