Audio - prosím o radu
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audio - prosím o radu
Tak snad přibili v klubu nějací elektrikáři.
Problém stále trvá - nastoupím do auta - otočím klíčkem do první polohy - zapne se rádio - otočím do druhé a v reprácích lupne - prostě vyskočí do krajní polohy - už jsem se na to díval, jak tohle odstranit, nebo kde je chyba...dělá to i při vypínání...
Rádio mám zapojené správně - čili nehraje když nemám otočený klíček v zapalování...
Problém stále trvá - nastoupím do auta - otočím klíčkem do první polohy - zapne se rádio - otočím do druhé a v reprácích lupne - prostě vyskočí do krajní polohy - už jsem se na to díval, jak tohle odstranit, nebo kde je chyba...dělá to i při vypínání...
Rádio mám zapojené správně - čili nehraje když nemám otočený klíček v zapalování...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Bartik333
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Lubos
- tel.:: 607684334
- Kontaktovat uživatele:
Zkus u vsech repracku kostry. Me to taky delalo, pak jsem zjistil, ze radio na jednu kostru na obe zadni repra.renm píše:Tak snad přibili v klubu nějací elektrikáři.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
mě to ale dělá u všech repráků...čili zkontrolovat kostru? A mám to ukostřit zvlášť nebo to nechat ukostřené přes rádio?Bartik333 píše: Zkus u vsech repracku kostry. Me to taky delalo, pak jsem zjistil, ze radio na jednu kostru na obe zadni repra.
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
problem podle me nebude v repracich ale v radiu ... zkontroluj poradne kostru radia ... pokud to bude delat pořád zkus na napájení dát filtrovací kondenzátor ;)renm píše:mě to ale dělá u všech repráků...čili zkontrolovat kostru? A mám to ukostřit zvlášť nebo to nechat ukostřené přes rádio?Bartik333 píše: Zkus u vsech repracku kostry. Me to taky delalo, pak jsem zjistil, ze radio na jednu kostru na obe zadni repra.
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
koho?WoMec píše: problem podle me nebude v repracich ale v radiu ... zkontroluj poradne kostru radia ... pokud to bude delat pořád zkus na napájení dát filtrovací kondenzátor ;)
No a jak skontroluju kostru?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- WoMec
mas nejaky multimetr ???? ... jestli jo tak si tam dej meření odporu, nastav si tam nejvetší citlivost (mereni malých odporu) ... jede kabel dej na kostru radia ... druhy na kostru auta ... mel byc tam by odpor řádově jednotky Ohmu ;)renm píše:koho?WoMec píše: problem podle me nebude v repracich ale v radiu ... zkontroluj poradne kostru radia ... pokud to bude delat pořád zkus na napájení dát filtrovací kondenzátor ;)
No a jak skontroluju kostru?
- WoMec
tohle je taky možnost .. ale tohle je na signálovou linku ... ja jsem myslel odrušení napájení ... to lupání je podle me zpusobený připojováním a odpojováním indukční zátěže (startér, alternátor) ... to mas to samý jak kdyz mas na jední zásuvce rádio a vrtačku (nebo třeba obyč žárovku) ... když budes zapinat a vypínat vrtačku (nebo tu žárovku) tak ti bude v rádiu lupat ...