Vysoké otáčky motoru 1,1
Vysoké otáčky motoru 1,1
Zdravím,mám problém s 1,1 44kw.Po nastartování vyběhnou otáčky na normal, po pár sekundách se zvednou na odhadem 2000-2500tis.Takto to vrčí i po ohřátí.A kdyby jste někdo věděl seřizovací hodnoty na ventily budu moc vděčný:)
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: Vysoké otáčky motoru 1,1
ventily jsou 0,2 sací a 0,4 výfuk
- vinorak
- odborník
no mě to dělalo něco podobnýho a otáčky klesly jenom v létě a to tak po půl hodině. A na vině byl termostat, který byl na kaši.
Poradil bych ti ještě čidlo na teplotu vody. Je zašroubovaný v domečku termostatu. Když ho odpojíš, tak si bude řídící jednotka myslet že má voda 90 stupňů, a otáčky by měli tedy padnout dolu no a jestli to nepomůže tak budu radit dál
Poradil bych ti ještě čidlo na teplotu vody. Je zašroubovaný v domečku termostatu. Když ho odpojíš, tak si bude řídící jednotka myslet že má voda 90 stupňů, a otáčky by měli tedy padnout dolu no a jestli to nepomůže tak budu radit dál
DĚKUJU MOC.vYZKOUŠÍM HNED PO VÍKENDU:Nemá někdo zájem o xenonovou sadu?Jakýkoliv typ žárovek.1800,-
- vinorak
- odborník
biwoj píše:DĚKUJU MOC.vYZKOUŠÍM HNED PO VÍKENDU:Nemá někdo zájem o xenonovou sadu?Jakýkoliv typ žárovek.1800,-
to jsou výbojky a né žárovky já mám bixenon a nemůži si stěžovat
Tak jsem si štelnul ty tintily a myslel jsem že mám vyhráno.Po ohřátí to začlo houpat a myslím že mám moc bohatou směs.Předpokládám že je to škrtící klapka.Mám na výměnu celej karbec tak to zkusím a uvidíme...Jinak odpojení teplotního čidla bez výsledků...
vinorak píše:no mě to dělalo něco podobnýho a otáčky klesly jenom v létě a to tak po půl hodině. A na vině byl termostat, který byl na kaši.
Tak jsem si štelnul ty tintily a myslel jsem že mám vyhráno.Po ohřátí to začlo houpat a myslím že mám moc bohatou směs.Předpokládám že je to škrtící klapka.Mám na výměnu celej karbec tak to zkusím a uvidíme...Jinak odpojení teplotního čidla bez výsledků...
Tak jsem vyměnil ten karbec a zas nic.Furt stejný.Ted sem tam vrátil ten původní.Stále to drží vysoké otáčky.Na odpojení čidla teploty to nereaguje ani studený ani teplý.Všechno už sem kontroloval.Fakt už nevím co s tím...