Jake letni pneu
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: Jake letni pneu
ja jezdim na Barum Brillantis a myslim si že na nomálni jízdu jsou naprosto vyhovujíci a cenově příjatelné
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Četl sis někdy nějakej tesch pneumatik?
Tak to udělej a pak přestaneš uvažovat o Barum,Wanli a podobné.
Osobně jezdím 195/50 15 Pirelli P5000 Drago a předtím jedině jiné Pirelli ale třeba kolega obouvá na léto zásadně Dunlop a nedá na ně dopustit.
Ale ani Goodyear a Michelin za těmito nezaostávají.
Koukni a možná si vybereš:
http://www.autokseft.cz/c-2047_2048_204 ... 0-r15.html
I ty co nejsou skladem Ti většinou budeme schopni dodat.
Tak to udělej a pak přestaneš uvažovat o Barum,Wanli a podobné.
Osobně jezdím 195/50 15 Pirelli P5000 Drago a předtím jedině jiné Pirelli ale třeba kolega obouvá na léto zásadně Dunlop a nedá na ně dopustit.
Ale ani Goodyear a Michelin za těmito nezaostávají.
Koukni a možná si vybereš:
http://www.autokseft.cz/c-2047_2048_204 ... 0-r15.html
I ty co nejsou skladem Ti většinou budeme schopni dodat.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
Měl jsem B.Bravura.Nestejnoměrně se sjížděly,na jedné str.se prostě ojely trochu víc než jinde.Pak cukaly volantem,znovuvyvažování pochopitelně nepomohlo.Musel jsem je vyhodit a to měly přes 4mmvzorku.Podotýkám měl jsem i nové tlumiče.I prodejce Barumu mi řekl že se prý moc nepovedly.Uznej,že to je jediná možnost jak se výrobci tak trochu pomstít.Prostě už od něj nekoupím.V pneuservisu mi z podobného důvodu rozmluvili Matadorky.Ale na mne se proto nezlob,já za to nemohu.Chápu,že pravděpodobně fandíš Vašemu výrobci,ale já prostě zkusím jinou značku.O jízdních vlastnosteh nemluvím,nejsem si jist jesli bych poznal rozdíly.pampalini píše:Jirka píše:Narozdíl od kolegy mě Barumky a Matadorky nesmí do baráku.Ty problémy za to nestojí.Teť před pár dny jsem řešil co obout.Vážně jsem uvažoval o Yokohamách AVS.Nakonec jsem nazul dopředu Michelin Pilot Ex./koupeno u pneu-Pešíček 1504,-ks/.Dozadu lehce ojeté Continental.Vpředu 195/50/15,vzadu 205/50/15.
mas asi ukrutne skusenosti ze?!?! :lol: :lol:
kolego bez urazky - davaj si na auto co chces - pouzite, lacne a rozzvachlane gumy dovezene zo zahranicia za par korun, ale nespin tu poctivych vyrobcov!!
Peugeot 205 MI 16
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Mardo:první bych chtěl říct že jsi udělal dobře a sundal ty 18ctky.Co se týká těch pneu tak pokud budeš mít auto na denní ježdění tak bude určitě dobrá jakákoliv značka za dobrý peníz.Pokud se budeš chtít někdy i opravdu svést myslím bezpečně svést tak určitě neber žádné Barum,Matador a podobně,pneumatika se ti v tom lepším případě tak zhrne z disku.Šel bych do nějákých Avonů mají celkem tvrdou bočnici a myslím že i cena je zajímavá.
Jirka:opravdu jen bláhově doufáš že zadek bude poslouchat když tam dáš široký balón,holt ten zadek nic neváží a je neposedný no
Houbar 205 Gutmann:proč si myslíš že když dáš slick tak pojedeš jak v digihře:?:
Jirka:opravdu jen bláhově doufáš že zadek bude poslouchat když tam dáš široký balón,holt ten zadek nic neváží a je neposedný no
Houbar 205 Gutmann:proč si myslíš že když dáš slick tak pojedeš jak v digihře:?:
- maRas
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zase ta kosmetika od Avonu
Pirelli, Michelin, Bridgestone (mozna i ten Avon) .... tohle jsou znacky na nejake to opravdove sportovni jezdeni .... ale samozrejme si take zaplatis, i kdyz zrovna Pirelli ma jednu bezva gumu pomer cena/vykon ....
Jinak na normalni bezne jezdeni ti budou stacit i Vraniky ( je s nema taky zabava )
Pirelli, Michelin, Bridgestone (mozna i ten Avon) .... tohle jsou znacky na nejake to opravdove sportovni jezdeni .... ale samozrejme si take zaplatis, i kdyz zrovna Pirelli ma jednu bezva gumu pomer cena/vykon ....
Jinak na normalni bezne jezdeni ti budou stacit i Vraniky ( je s nema taky zabava )
mozna to bola chyba auta :lol: ja s nima valil 240 a nic nehadzalo a deru sa rovnomerne...mozna si mal nejake nepodarky naozaj :lol:Jirka píše:Měl jsem B.Bravura.Nestejnoměrně se sjížděly,na jedné str.se prostě ojely trochu víc než jinde.Pak cukaly volantem,znovuvyvažování pochopitelně nepomohlo.Musel jsem je vyhodit a to měly přes 4mmvzorku.Podotýkám měl jsem i nové tlumiče.I prodejce Barumu mi řekl že se prý moc nepovedly.Uznej,že to je jediná možnost jak se výrobci tak trochu pomstít.Prostě už od něj nekoupím.V pneuservisu mi z podobného důvodu rozmluvili Matadorky.Ale na mne se proto nezlob,já za to nemohu.Chápu,že pravděpodobně fandíš Vašemu výrobci,ale já prostě zkusím jinou značku.O jízdních vlastnosteh nemluvím,nejsem si jist jesli bych poznal rozdíly.pampalini píše:Jirka píše:Narozdíl od kolegy mě Barumky a Matadorky nesmí do baráku.Ty problémy za to nestojí.Teť před pár dny jsem řešil co obout.Vážně jsem uvažoval o Yokohamách AVS.Nakonec jsem nazul dopředu Michelin Pilot Ex./koupeno u pneu-Pešíček 1504,-ks/.Dozadu lehce ojeté Continental.Vpředu 195/50/15,vzadu 205/50/15.
mas asi ukrutne skusenosti ze?!?! :lol: :lol:
kolego bez urazky - davaj si na auto co chces - pouzite, lacne a rozzvachlane gumy dovezene zo zahranicia za par korun, ale nespin tu poctivych vyrobcov!!
nevidim dovod davat na auto jednu pneu za 10000 qoli obycajnemu jazdeniu...
allroad c7
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
S barum ani matador při normálním ježdění nevidím problém...měl jsem aj horší značky...asi neumím jezdit když mi ty gumy nedělají vaše popisované problémy
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Barum Bravura mam na zadku (teda uz toho maj dost za sebou), uprostred gumy je vzorek cca 4mm a bocnice?? Ty sou uplne total- vzorek pomalu mizi a daly by se zmoulat mezi prstama i kdyz to nafoukam na 3atmosfery, takze Barum nebrat!
Na predku mam Michelin Pilot SX- maj najeto stejne jako Barumky a bocnice jsou naprosto v pohode...
Na predku mam Michelin Pilot SX- maj najeto stejne jako Barumky a bocnice jsou naprosto v pohode...
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
no že se ti sjíždí víc boky může být razantní jízdou kterou si s podložkama co máš vzadu můžeš trochu víc dovolit, nebo to taky může být málo nafoukaný - tím se ti taky sjíždí víc bokyMarcell píše:Barum Bravura mam na zadku (teda uz toho maj dost za sebou), uprostred gumy je vzorek cca 4mm a bocnice?? Ty sou uplne total- vzorek pomalu mizi a daly by se zmoulat mezi prstama i kdyz to nafoukam na 3atmosfery, takze Barum nebrat!
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
z toho vypliva, ze mas jezdit jak clovek :D
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Razantni jizdou? No, asi jo, a proto rikam ze ja uz barumky nechci...asi na tu moji "razantni jizdu" nestacej :) A tlak v pneu si hlidam, nebojrenm píše:no že se ti sjíždí víc boky může být razantní jízdou kterou si s podložkama co máš vzadu můžeš trochu víc dovolit, nebo to taky může být málo nafoukaný - tím se ti taky sjíždí víc bokyMarcell píše:Barum Bravura mam na zadku (teda uz toho maj dost za sebou), uprostred gumy je vzorek cca 4mm a bocnice?? Ty sou uplne total- vzorek pomalu mizi a daly by se zmoulat mezi prstama i kdyz to nafoukam na 3atmosfery, takze Barum nebrat!
nemáte nekdo zkušenosti s pneu značky KingStar ??? dneska jsem se v pneuservise ptal na letni pneu (165/70 R13) a misto barumek mi doporučil KingStar ... rikal ze to testovali na okruhu v brne a že jsou lepši nez barumky ... hlavně mi je nabídl přijemnou cenu 800 za kus ... podotýkám že se jedná o nové pneu ... :) co vy na to ... samozřejme ze to budu mit na normalni ježdění a ne na závodění :)
pneu za 800 by som urcite na auto nedal - este k tomu nove
made in tesco
pneu je zaklad...
made in tesco
pneu je zaklad...
allroad c7
- WoMec
nejsou madi in tesco ... kdyz se podíváš tak je nabízí 80% pneuservisů .. a cena jedné gumy je 1070Kč ... což je jako barumka ... v tescu bych si taky gumy nekoupilpampalini píše:pneu za 800 by som urcite na auto nedal - este k tomu nove
made in tesco
pneu je zaklad...