Informace

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
Jarda

Informace

Příspěvek od Jarda »

Zakoupil jsem 205 a proto mám několik dotazů:
Dá se zjistit jaký obsah má konkrétní motor(auto je na papírech GTI,ale co je za motor?-benzín-střik),Jaké svíčky,olej atd.nebo nedá se někde stáhnout uživalský manuál v češtině.
Děkuji Jarda
mato

Příspěvek od mato »

Skus tu dat fotku motora pre priblizne urcenie motora

O ziadnom uzivatelskom manuale v cestine neviem
duke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duke »

jo, já taky dodnes nevím, v čem jezdím. Mám GTi, ale nevím, jestli 1,6 nebo 1,9. Na motoru není typové označení ani číslo motoru, nic. Ale výkon to má na 1,9 (i spotřebu :evil: ) papírově 1,6 ...
205 I GTI 1600 741A/C 1984.12
BMW E36 316i 75/102 M43B16
Aprilia Futura AF1 kit polini
Obrázek
Obrázek
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

duke píše:jo, já taky dodnes nevím, v čem jezdím. Mám GTi, ale nevím, jestli 1,6 nebo 1,9. Na motoru není typové označení ani číslo motoru, nic. Ale výkon to má na 1,9 (i spotřebu :evil: ) papírově 1,6 ...
tak to máš dobrý,ne :wink:
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

duke píše:jo, já taky dodnes nevím, v čem jezdím. Mám GTi, ale nevím, jestli 1,6 nebo 1,9. Na motoru není typové označení ani číslo motoru, nic. Ale výkon to má na 1,9 (i spotřebu :evil: ) papírově 1,6 ...
tak to máš dobrý,ne :wink:
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Dík,jestli jsem se nevyjádřil přesně,tak tu knížku co člověk dostane s autem když ho kupuje a nemusí být česky.Zajímalo by mně kdy se má měnit olej,rozv.řemen atd.
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

Jarda píše:Dík,jestli jsem se nevyjádřil přesně,tak tu knížku co člověk dostane s autem když ho kupuje a nemusí být česky.Zajímalo by mně kdy se má měnit olej,rozv.řemen atd.
olej podle toho jakej tam máš,ale většinou u polosyntetiky po 15ti tisících,rozvody asi na 80ti,já je dál na 100
Dusan

Příspěvek od Dusan »

Crack píše:
Jarda píše:Dík,jestli jsem se nevyjádřil přesně,tak tu knížku co člověk dostane s autem když ho kupuje a nemusí být česky.Zajímalo by mně kdy se má měnit olej,rozv.řemen atd.
olej podle toho jakej tam máš,ale většinou u polosyntetiky po 15ti tisících,rozvody asi na 80ti,já je dál na 100
No ja by som rozvody vymenil akonahle by som auto doviezol domov,vratane oleja+olejoveho filtra+palivoveho filtra
richi
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richi »

Zistis to tak vedla cisla motora je este jeden kod a podla toho si to na webe lachko overis
Odpovědět