Zakoupil jsem 205 a proto mám několik dotazů:
Dá se zjistit jaký obsah má konkrétní motor(auto je na papírech GTI,ale co je za motor?-benzín-střik),Jaké svíčky,olej atd.nebo nedá se někde stáhnout uživalský manuál v češtině.
Děkuji Jarda
jo, já taky dodnes nevím, v čem jezdím. Mám GTi, ale nevím, jestli 1,6 nebo 1,9. Na motoru není typové označení ani číslo motoru, nic. Ale výkon to má na 1,9 (i spotřebu ) papírově 1,6 ...
205 I GTI 1600 741A/C 1984.12
BMW E36 316i 75/102 M43B16
Aprilia Futura AF1 kit polini
duke píše:jo, já taky dodnes nevím, v čem jezdím. Mám GTi, ale nevím, jestli 1,6 nebo 1,9. Na motoru není typové označení ani číslo motoru, nic. Ale výkon to má na 1,9 (i spotřebu ) papírově 1,6 ...
duke píše:jo, já taky dodnes nevím, v čem jezdím. Mám GTi, ale nevím, jestli 1,6 nebo 1,9. Na motoru není typové označení ani číslo motoru, nic. Ale výkon to má na 1,9 (i spotřebu ) papírově 1,6 ...
Dík,jestli jsem se nevyjádřil přesně,tak tu knížku co člověk dostane s autem když ho kupuje a nemusí být česky.Zajímalo by mně kdy se má měnit olej,rozv.řemen atd.
Jarda píše:Dík,jestli jsem se nevyjádřil přesně,tak tu knížku co člověk dostane s autem když ho kupuje a nemusí být česky.Zajímalo by mně kdy se má měnit olej,rozv.řemen atd.
olej podle toho jakej tam máš,ale většinou u polosyntetiky po 15ti tisících,rozvody asi na 80ti,já je dál na 100
Jarda píše:Dík,jestli jsem se nevyjádřil přesně,tak tu knížku co člověk dostane s autem když ho kupuje a nemusí být česky.Zajímalo by mně kdy se má měnit olej,rozv.řemen atd.
olej podle toho jakej tam máš,ale většinou u polosyntetiky po 15ti tisících,rozvody asi na 80ti,já je dál na 100
No ja by som rozvody vymenil akonahle by som auto doviezol domov,vratane oleja+olejoveho filtra+palivoveho filtra