Jsem si hrál
-
Jerry205
-
Jerry205
kliky tam ve skutečnosti zůstanou, jen zámek ne .... kdysi jsem ty kliky chtěl dát pryč , ale postupem času jsem samo přišel na to že je to blbost ... přední masku mám doma připravenou takže ta tam přijde také ... no kola jsou trochu brutál, ale ve 4x108 nic podobného nebylo tak tam jsou tyhle .... tohle je zatím jen VT abych přibližně věděl jak co bude vypadat až se na tom začne dělat
-
Jerry205
no ještě je na boku ten prolis a na zadním blatníku také + jsem umazal červený proužek na nárazníku ... maska tam bude taková ta matig 3 proužky bez znaku, nic brutálního na tom nechci takže to bude vypadat nějak takhle .... teda + ještě bude předělanej v realu přední nárazník , ale to jaksi neumím upravit , ale ten bude jen decentně upraven ... víceméně jen mlhovky
jo jo to bude pěkný,ale na to zavařování bych se vykašlal,šáhneš na to svářečkou začne to kvíst,barva bude něco stát a efekt nebude tak velkejJerry205 píše:no ještě je na boku ten prolis a na zadním blatníku také + jsem umazal červený proužek na nárazníku ... maska tam bude taková ta matig 3 proužky bez znaku, nic brutálního na tom nechci takže to bude vypadat nějak takhle .... teda + ještě bude předělanej v realu přední nárazník , ale to jaksi neumím upravit , ale ten bude jen decentně upraven ... víceméně jen mlhovky
Citroen Saxo VTS 16V 2001