nejdou mi otevřít dveře za řidičem
nejdou mi otevřít dveře za řidičem
zdravíčko, můžete mi nekdo poradit? nehorazne do rana mrzlo, otevřel jsem ty dveře kdyz sem si tam dával věci, zabouchl a kdyz sem si u práce chtel veci vyndat tak sem zaboha ty dveře nemohl ani zevnitř ani z venčí otevřít. zdá se mi že nereagují na žádné táhlo. nestalo se vám necopodobného? nevíte co s tím?
Django
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: nejdou mi otevřít dveře za řidičem
ja jsem mel opačný problém, mě nešly zabochnout (chybou byla vyskočená pružinka v zámku)django píše:zdravíčko, můžete mi nekdo poradit? nehorazne do rana mrzlo, otevřel jsem ty dveře kdyz sem si tam dával věci, zabouchl a kdyz sem si u práce chtel veci vyndat tak sem zaboha ty dveře nemohl ani zevnitř ani z venčí otevřít. zdá se mi že nereagují na žádné táhlo. nestalo se vám necopodobného? nevíte co s tím?
jinak je docela málo pravděpodobné že by vyskočili obě táhla zaráz ... spiš bych řekl ze se neco posralo v zámku. zkusit nejak rozebrat ..
samozřejmně ze jsem je odemkl :-D to bylo první co me napadlo. a neco se fakt muselo posrat v zamku. pac to proste nejde. a zamek takle ven nedostanu tak chci zkusit vyklepnout závlačky co jsou v pantu a skusim skubnout jestli se to povede. a kdyz ne tak je asi vykopnu, nebo ja uz fakt nevim. dnes sem se s tim delal 4 hodiny jak magor a nic.
Django
- Bartik333
- Skutečné jméno: Lubos
- tel.:: 607684334
- Kontaktovat uživatele:
Normalne sundej tapec a zkus to tak, taky jsem to delal, je to hodne blba prace, ale jde to.django píše:samozřejmně ze jsem je odemkl :-D to bylo první co me napadlo. a neco se fakt muselo posrat v zamku. pac to proste nejde. a zamek takle ven nedostanu tak chci zkusit vyklepnout závlačky co jsou v pantu a skusim skubnout jestli se to povede. a kdyz ne tak je asi vykopnu, nebo ja uz fakt nevim. dnes sem se s tim delal 4 hodiny jak magor a nic.
Jo a myslim si, ze to bude klickou ve dverich. Ja ji mel zatuhlou a neslo mi to otevirat ani z venku ani zevnitr, dokud jsem to nerozdelal a nepromazal.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Peugeot 205 cabrio
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
- Mirda KV
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1978
- Skutečné jméno: Mirek
Jo tak tuhle závadu jsem měl taky a než jsem na to přišel že je to blbou klikou vyměnil jsem zámek a centrálNormalne sundej tapec a zkus to tak, taky jsem to delal, je to hodne blba prace, ale jde to.
Jo a myslim si, ze to bude klickou ve dverich. Ja ji mel zatuhlou a neslo mi to otevirat ani z venku ani zevnitr, dokud jsem to nerozdelal a nepromazal.
a jak si je tedy otevřel? muzes mi poradit?Bartik333 píše:Normalne sundej tapec a zkus to tak, taky jsem to delal, je to hodne blba prace, ale jde to.django píše:samozřejmně ze jsem je odemkl :-D to bylo první co me napadlo. a neco se fakt muselo posrat v zamku. pac to proste nejde. a zamek takle ven nedostanu tak chci zkusit vyklepnout závlačky co jsou v pantu a skusim skubnout jestli se to povede. a kdyz ne tak je asi vykopnu, nebo ja uz fakt nevim. dnes sem se s tim delal 4 hodiny jak magor a nic.
Django
- Bartik333
- Skutečné jméno: Lubos
- tel.:: 607684334
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsem oddelal tapec, tak jsem se v tom tak dlouho stoural sroubovakem, az se povedlo. Stacilo tam zatahnout za takove tahylko co je na zamku a slo to.django píše:a jak si je tedy otevřel? muzes mi poradit?Bartik333 píše:Normalne sundej tapec a zkus to tak, taky jsem to delal, je to hodne blba prace, ale jde to.django píše:samozřejmně ze jsem je odemkl :-D to bylo první co me napadlo. a neco se fakt muselo posrat v zamku. pac to proste nejde. a zamek takle ven nedostanu tak chci zkusit vyklepnout závlačky co jsou v pantu a skusim skubnout jestli se to povede. a kdyz ne tak je asi vykopnu, nebo ja uz fakt nevim. dnes sem se s tim delal 4 hodiny jak magor a nic.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio
Peugeot 205 cabrio
-
- 205club je můj domov
- Skutečné jméno: Pavel
- Kontaktovat uživatele:
Mám teď ten samý problém u dveří spolujezdce. Jednou jdou pak zase problém a už je neotevřu. tahám za klišku venku nevo uvnitř a bez tlaku jako kdyby bylo vypadlý táhlo ale není. Dělá to kliška a hlavně zámek samotný. Odddělal jsem v autě madlo, kličku okna odcvakl polstrování a lovil rukou u zámku táhla, prsty a ruku sedřený ale podařilo se mi tam nahmatat táhýlko od dveřní kliky venkovní a otevřel, prostřikl z venčí WD a na čas dobrý, ale chce to vyndat celý zámek a kličku a zkontrolovat a promazat.
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic