GTI náprava ns 1.1 Look
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
GTI náprava ns 1.1 Look
Čau kluci,potřeboval bych poradit.. dávám př. nápravu z P 205 GTI na 1.1 Look jakej je to problém,co se týče poloos a připojení servo pumpy,Díky moc
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: GTI náprava ns 1.1 Look
nebudou ti sedět těhlice a polosy
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A dá se to nějak udělat mám doma celé auto ale kleklej motor a s tou 1.1čkou jsem vzal bokem obrubník,takže bych to nějak potřeboval dát dohromady:-) a mimo to ma gtičko servo..
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
asi tak, kdyz tam dáš tu GTi napravu, tak musiš dát jiné těhlice, k tomu jiné brzdy protoze asi nebudou sedět třemeny. Možná bude problem i se stabilizátorem a samozřejmě řízení nebude sedět na volantovou tyč. A jeste další věc, na 1.1 asi nemáš posilovač co :) ... to je tady dalsi problemek.
Zvaž to, možna by bylo jednodušší sehnat napravu na 1.1ku ... ;)
Zvaž to, možna by bylo jednodušší sehnat napravu na 1.1ku ... ;)
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No vona to bude stejně jenom ohnutá spojovačka nebo tak neco ale když jsem sehnal celé auto tak jsem to chtel zkusit ale je to moc práce:-) tak když to pujde vezmu si brzdy tlumiče a zbytek prodám..
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Nad tímto jsem také uvažoval, ale jelikož nejdou jednoduše skloubyt poloosy tak jsem se na to vykašlal.Vojta.. píše:No vona to bude stejně jenom ohnutá spojovačka nebo tak neco ale když jsem sehnal celé auto tak jsem to chtel zkusit ale je to moc práce:-) tak když to pujde vezmu si brzdy tlumiče a zbytek prodám..
Musel by jsi nějak předělat délky a drážkování, nejlépe je říznout uprostřed a svařit(zjednodušeně)
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
těď mě něco napadlo, jestli je to blbost tak mě nekamenujte :oops:
Nechat stávající těhlici, na to dát tlumiče z gti, a spodní rám s rameny a stabilizátorem. Podle serviceboxu je těhlice stejná, akorát je jiný náboj a ložisko kola.....
Nechat stávající těhlici, na to dát tlumiče z gti, a spodní rám s rameny a stabilizátorem. Podle serviceboxu je těhlice stejná, akorát je jiný náboj a ložisko kola.....
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
sem blb těhlice je taky samozřejmě jiná :oops: :oops:
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
nechci se nikodo dotknout ani rozjet tady nesmyslne spory ale priznejte se zkousel uz nekdo "narazit" poloosu GTI na prevodovku NON GTI ( cili do prevodovky ktera patri na motor TU) rekl bych ze ne . A to bych videl jako zasadni problem protoze pokud bude sedet poloosa tak zbytek musi teoreticky sedet nebot karoserie jsou stejne.Samozrejme by se prehodila cela naprava tehlice brzdy a vse co k tomu patri.A zajiste to de zde je toho zivy dukaz http://www.youtube.com/watch?v=phWZoT4S ... annel_page a pokud by to byl opravdu velkej problem s tema poloosama tak 306ka 1.6 ma silnejsi poloosy v tehlicich nez pug 205 NON GTI a taky sirsi a ma prevodovku na motor TU takze podle mne to de skloubit jen se s tim pohrat.
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Asi jsi nečetl co jsem tu psal.dypid píše:nechci se nikodo dotknout ani rozjet tady nesmyslne spory ale priznejte se zkousel uz nekdo "narazit" poloosu GTI na prevodovku NON GTI ( cili do prevodovky ktera patri na motor TU) rekl bych ze ne . A to bych videl jako zasadni problem protoze pokud bude sedet poloosa tak zbytek musi teoreticky sedet nebot karoserie jsou stejne.Samozrejme by se prehodila cela naprava tehlice brzdy a vse co k tomu patri.A zajiste to de zde je toho zivy dukaz http://www.youtube.com/watch?v=phWZoT4S ... annel_page a pokud by to byl opravdu velkej problem s tema poloosama tak 306ka 1.6 ma silnejsi poloosy v tehlicich nez pug 205 NON GTI a taky sirsi a ma prevodovku na motor TU takze podle mne to de skloubit jen se s tim pohrat.
Věř že mám přístupy ke všem možným dokumentacím výkresům a podobmě a taky dílům.
Sám jsem to chtěl udělat!
Ale právě tyto poloosy jsou problém jejich délky jsou totiž jiné stejně tak jejich drážkování.
A jestli o om něco málo víš,tak to je to nejpodstatnější u poloos.
Ale klidně si s tim pohraj.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
no tak kdyz rikas ze to normalne nejde tak ne no pouze s nejakyma tezsima upravama ale jak to tam ten spanel dostal tod otazka ??????????????????????????????? asik to tady z klubu nikdo nedokaze zodpovedet chtelo by se to poptat primo jeho kdo umi spanelsky icon_eh a jeste kdyz uz se to tu resi tak PLS nejakou fotku 1.9GTi poloos pokud mozno obou a nejaky ty rozmery hlavne delku.dnes nafotim ty z 306ky a muzem je porovnat a nejak to aspon teoreticky vyresit
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
tak trochu jsem zjistoval takze ozubeni poloosy GTi na naboji kola ma 25 zubu a v prevodovce typu MA (blok motoru TU) je 22 zubu a POZOR poloosa z 306ky ma na naboji 25 zubu a na prevodovce 22 zubu takze z toho vypliva ze by se to snad dalo skloubit a k delce poloos sem par veci nepobral kazdej vyrobce ma trochu jinou delku ale GTi ma 600 a 840mm a 306ka ma 600 a 880 nebo 870 mm ale taky druha vec stranky je takova ze ten diferak je tam jincich rozmeru a treba je tam potreba te jedne polosy o ty 4 cm delsi a stale se bavim o vecech z puga 306 1.6 TU5JP